Üye
Usb bellek üzerinden açarsan sıkıntı olmaz ama normal açarsan yersin denendi onaylandı :d
anladım hocam çok sağolYanlış hatırlamıyorsam bir yer vardı ama adını tam hatırlamıyorum vanguardı ordan başlatırsan yeniden başlatmana gerek kalmıyordu bulursam atarım buraya
Post automatically merged:
Çalıştıra "services.msc" yazıyorsun hizmetler açılıyor ordan herhangi bir önüne gelen şeye tıkladığına mavi oluyor ya
olduğunda v basıyorsun ve senin "vgc" diye birşeyi seçmeni sağlıyor sonra sol üst kısmında vgc ye tıkladıktan sonra
" hizmeti başlat " olması gerekiyor ona tıklarsan bir yer açılacak bir süre beklersin sonrada yeniden açmana gerek kalmaz anlamadıysan bir video gönderebilirim
sanmıyorumdiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
alakası yok oyle bir şey olamaz dostum hepsinin kodu farklıdiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
ben yedim bidaha yemek için uğraşıyorumhocam orası tamamen şans bende lolde hile açıp hilesiz valo giriyom umarım yemem![]()
ban yemenin zevki de bi başka ama dimiben yedim bidaha yemek için uğraşıyorum![]()
evet 3 aydan sonra bi kere daha yermiyim bilmiyorumban yemenin zevki de bi başka ama dimi![]()
Rica ederim dostumBu harika bir tavsiyeydi bu arada çok sağ ol.![]()
Kanka valo açıkken veya vanguard açıkken kullanma hileleridiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
en açıklayıcı cevap buydu çok sağol reisSelamlar, oyunu, hileyi usb belleğe hdd yada ssd disklerinize atıp çalıştırmanız hiçbir şekilde ban rate oranına etki etkemeyecektir öncelikle böyle saçma düşünlerden kurtulun. XFProject barındırdığı hileleri içersinde pubgm, csgo, valorant gibi oyunların anti cheat sistemlerini geçmesiyle birlikle tetiklenmeye müsait olan oyunlar bulunmamaktadır. Örneği siz pubgm hilesini kullanırken veya valorant hilesini kullanırken hali hazırda aynı loader üzerinden inject işlemini gerçekleştiriyorsunuz sadece modüller faklı oluyor. Lakin net sonuç almak istiyorsanız pubgm oyununda hile yapmadan önce vanguardı kapatabilir hileyle işiniz bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatarak herhangi bir soruna yol açmaması açısında işlenmiş modülleri sıfırlayabilirsiniz.