Hero Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
loser dc varsa dc at ordan muhabbet ederiz hem daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum yeni başladıysan sana kesinlikle kassadini tavsiye ediyorum çok güzel çar rünlerden ayağı çabuk alırsan lanede zorlanmassın latede her türlü tek atyorsun ulti stackleyip ben kassadinle başlamıştım oyuna :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyuna yeni başladığın için Üst Koridor'da; Garen, Jax oynamanı öneririm. Basit kullanımları ve meta'da olması sebebi ile hem tekrardan oyunun inceliklerini kavrar hem de kendini fazla yormamış olursun.

Garen için Üst Koridor da Sıçra-Tutuştur kullanmalısın, Skill Seviye sıralaması da ilk önce Q Max daha sonra E Max gidebilirsin.
Combo; Senin yapman gereken Q'yu (Amansız Hücum) adama vurup vurup kaçmak böylece adamın canınıda azaltabilirsiniz. Canı azalıcak ve killimizi yavaş yavaş hazırlıyacağız. Adamın canı yarıdanda az olunca hemen adama Q (Amansız Hücum) vuruyoruz. Ardından E (Yargı)ve W(Cesaret)skillerimizi hemen açıp adamı kovalıyoruz. Ardından R (Demacia'nın Adaleti) ve tutuştur yaparak killimizi alıyoruz.

Jax için yine Üst Koridor da Sıçra-Tutuştur kullanmalısın, Skil Seviye sıralamasıda ilk önce W Max daha sonra E Max gidebilirsin.
Combo; Yanlış Combo: Adama Q atıp E atarsan stundan kaçar adam çünkü E direk stun atmıyor 2 saniye saldırılardan kaçıp sonra stun atıyor yani bu 2 saniyede adam kaçar !
Doğru kombo: W'ye basıp E'ye basıp, E ye bastıktan 2 saniye sonra adama Q atıp sıçrayarak atla zaten az sonra E aktif olup stun yiyecektir adam. Yetenek gücü bekleme süresi kastığımız için sürekli (W nin bekleme süresi çok az) W'ye basın adama tek atarsın:) Üst koridor için bunları uygulayabilirsin. İyi forumlar :)
Tamam çok teşekkür ederim yardımın için .
Dostum yeni başladıysan sana kesinlikle kassadini tavsiye ediyorum çok güzel çar rünlerden ayağı çabuk alırsan lanede zorlanmassın latede her türlü tek atyorsun ulti stackleyip ben kassadinle başlamıştım oyuna :)
Tamam teşekkürler .

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sana tavsiyem sadece bir karakter seç ve onu oyna

Üye
5 HİZMET YILI
Swain main olarak söylüyorum bu karakter kadar işlevseli yok cc var lane push yapabılıyor can çalması olan üstü düzeyde fazla pasifi başta güçsüz gözüksede late gamede aşırı derecede güçlendiriyor uzaktan görüş skilliniz var daha ne olsun 3 farklı ana rün ile karsındakı rakıbe gore rahatca oynayabılıyorsunuz nerdeyse ct si yok denıcek kadar az ct karakter var oyunda

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
İyi akşamlar arkadaşlar LoL'e tekrardan başladım daha öncedende oynamıştım ama o kadar tecrübeli / iyi bir oyuncu değilim ilgimi çeken heroları denedim ama hala doğru düzgün bir hero bulamadım oyunu iyi bilen kişiler varsa hero önerebilirmi acaba ? (Daha önce denediklerim : Yasuo , Kha'Zix , Blitzcrank , Miss Fortune , Katarina , Master Yi , Teemo ve Zed )
garen darius veigar nasus irelia diana

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kankam içinden ne geliyorsa hangi hero isityorsan onu oyna =)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
5 lira ya valoram içinde ejder skini satmıyom

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oynamak istersen senin için en kolay yaren olacaktır

Üye
5 HİZMET YILI
tekrar başladıysan biraz daha eskiye alışman için çok zorlarını deneme bence kardeşim master bc morgana falan olur sup oynamayı tercih et

Üye
5 HİZMET YILI
hangi lane i istediğinde önemli knk
Post automatically merged:

sup ile devam etmeni öneririm
Post automatically merged:

lolü bırakıp başka bir oyun oynadıysan alışma sürecin olur knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...