- Yasaklandı
Banlı Üye
loser dc varsa dc at ordan muhabbet ederiz hem daha iyi olur
Tamam çok teşekkür ederim yardımın için .Oyuna yeni başladığın için Üst Koridor'da; Garen, Jax oynamanı öneririm. Basit kullanımları ve meta'da olması sebebi ile hem tekrardan oyunun inceliklerini kavrar hem de kendini fazla yormamış olursun.
Garen için Üst Koridor da Sıçra-Tutuştur kullanmalısın, Skill Seviye sıralaması da ilk önce Q Max daha sonra E Max gidebilirsin.
Combo; Senin yapman gereken Q'yu (Amansız Hücum) adama vurup vurup kaçmak böylece adamın canınıda azaltabilirsiniz. Canı azalıcak ve killimizi yavaş yavaş hazırlıyacağız. Adamın canı yarıdanda az olunca hemen adama Q (Amansız Hücum) vuruyoruz. Ardından E (Yargı)ve W(Cesaret)skillerimizi hemen açıp adamı kovalıyoruz. Ardından R (Demacia'nın Adaleti) ve tutuştur yaparak killimizi alıyoruz.
Jax için yine Üst Koridor da Sıçra-Tutuştur kullanmalısın, Skil Seviye sıralamasıda ilk önce W Max daha sonra E Max gidebilirsin.
Combo; Yanlış Combo: Adama Q atıp E atarsan stundan kaçar adam çünkü E direk stun atmıyor 2 saniye saldırılardan kaçıp sonra stun atıyor yani bu 2 saniyede adam kaçar !
Doğru kombo: W'ye basıp E'ye basıp, E ye bastıktan 2 saniye sonra adama Q atıp sıçrayarak atla zaten az sonra E aktif olup stun yiyecektir adam. Yetenek gücü bekleme süresi kastığımız için sürekli (W nin bekleme süresi çok az) W'ye basın adama tek atarsınÜst koridor için bunları uygulayabilirsin. İyi forumlar
![]()
Tamam teşekkürler .Dostum yeni başladıysan sana kesinlikle kassadini tavsiye ediyorum çok güzel çar rünlerden ayağı çabuk alırsan lanede zorlanmassın latede her türlü tek atyorsun ulti stackleyip ben kassadinle başlamıştım oyuna![]()
Swain main olarak söylüyorum bu karakter kadar işlevseli yok cc var lane push yapabılıyor can çalması olan üstü düzeyde fazla pasifi başta güçsüz gözüksede late gamede aşırı derecede güçlendiriyor uzaktan görüş skilliniz var daha ne olsun 3 farklı ana rün ile karsındakı rakıbe gore rahatca oynayabılıyorsunuz nerdeyse ct si yok denıcek kadar az ct karakter var oyunda
garen darius veigar nasus irelia dianaİyi akşamlar arkadaşlar LoL'e tekrardan başladım daha öncedende oynamıştım ama o kadar tecrübeli / iyi bir oyuncu değilim ilgimi çeken heroları denedim ama hala doğru düzgün bir hero bulamadım oyunu iyi bilen kişiler varsa hero önerebilirmi acaba ? (Daha önce denediklerim : Yasuo , Kha'Zix , Blitzcrank , Miss Fortune , Katarina , Master Yi , Teemo ve Zed )
tamam teşekkürlergaren darius veigar nasus irelia diana
daha vartamam teşekkürler