no he just wondering that someone is using his account too..if i guess correctlyYou forget your password? and mail?
Konunun bununla alakası yok arkadaşım boş yorum yapmayınYou forget your password? and mail?
İnstagramda bunun oldugun bilmiyodum facede varda ordan o zaman ıp adreside yazar.hesabımı unuttumdan mailine şifre göndericeksin ve tüm hesapları sil der orda hesapların ip adresi hangi şehirden ve nerden girdii telden markası falan yazıyor
Güvenlik ayarlarını yapınca oluyor bro garanti yol kendi telefonunu girerken güvenli cihaz diye seçiyorsun farklı noktadan giriş olur olmaz hemen bildirim geliyorİnstagramda bunun oldugun bilmiyodum facede varda ordan o zaman ıp adreside yazar.
Valla bilmiyodum teşekkür ederim dostum bilgi için hemen yapıcam bendeGüvenlik ayarlarını yapınca oluyor bro garanti yol kendi telefonunu girerken güvenli cihaz diye seçiyorsun farklı noktadan giriş olur olmaz hemen bildirim geliyor
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaValla bilmiyodum teşekkür ederim dostum bilgi için hemen yapıcam bende![]()
noYou forget your password? and mail?