Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam taklitten hesap kapatabiliyorsunuz 2017den önce açılmış bi hesap ile profil fotosunu eski hesabınızla aynı yapın şikayet edin ordan takliti seçin beni seçeneğini basın 1-3 saat arasında kapanır
Hesabı kapattırmak kolay şikayet edip beni taklit ediyor diyorsun kimlik fotoğrafını istiyorlar sonra kontrol edip kapatıyorlar ama geri almak biraz sıkıntılı bir süreç
kardeşim elinde ı meıl telfon ve kurtarack bir şey yoska deddğin gibi ınstagramla ıletisime gecersen kaıtlarsaan senin oduguna hesabıın kurtarama şansın var
Malesef o hesaba tekrar erişim sağlamak için yeterince bilgiye sahip değilsin anlaşılan fakat o hesabı kapatır/kapattırıp yeniden hesap açabilirsin. Buda o hesabı report sistemi kullanarak şikayet edilmesiyle mümkündür
dostum hesapta numaran veya mailin kayıtlıysa girersin her şekilde veya instagram supporta mail atarak son hatırladığın şifreyi ve hesabın senin olduğunu kanıtlayacak bilgielr verirsen sana şifre sıfırlama linki gönderirler