hesap kurtarma yarımcı olun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bir deniyim diyerekten hesabımı vietnama aldım şimdi geri alamıyorum riot a ticket attım bakmadıalr bile çözümü varmı lütfen yardımcı olun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ticket'a cevap bekliyiceksin muhtemelen direk trye geri alırlar hesabı
Post automatically merged:

ticket'a cevap bekliyiceksin muhtemelen direk trye geri alırlar hesabı
bak bi konu buldum seninle aynı problemi yasayan bir arkadaş şu şekilde çözmüş deneyebilirsin (Arkadaşlar sorunu çözdüm ilk biletimi kabul etmediler ve yardımcı olamayacaklarını söylediler 2.biletimide bilet açma kısmındaki konu seçme yerinde İngilizce yazan hesap transferi sorunları gibi bir şey olacak oradan yardim istedim beni 1 kereliğine TR sunucusuna geri gönderecekler.) Bunu deneyebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum büyük ihtimalle kabul edilmez tekrar trye çekmen gerek rp iadesi isteyebilirsin kabul edebilirler

Üye
2 HİZMET YILI
ticket aç bekle yardımcı olurlar riot destek ekibi iyi baya

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
destek ekibi bekleyeceksin olmadı bir daha yaz

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
server geçişleri açıksa eğer başka bir hesabına gereken rpyi yükleyip sanırım 2600 rp idi ticket atman gerekiyor onlar da o hesaptaki rpyi silip mevcut hesabını türkiye sunucusuna aktaracaklar bedava aktarmıyorlar hiçbir şekilde

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bir hesabı kurtarmak hassas bir süreç olabilir, ancak sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

Riot Games Destek ile tekrar iletişime geçin:

Lütfen destek ekibiyle iletişime geçtiğinizde hesabınızla ilgili mümkün olduğunca fazla bilgi sağladığınızdan emin olun. Ne kadar fazla ayrıntı sağlarsanız o kadar iyi olur.
Doğrulama Bilgilerini Sağlayın:

Eğer Riot Games, hesabın gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlamak için doğrulama bilgisi talep ederse, lütfen bu bilgiyi mümkün olduğu kadar doğru bir şekilde sağlayın.
Çevrimiçi Desteğe Erişim:

Biletin yanı sıra Riot Games dahil birçok firmanın web sitelerinde çevrimiçi destek kaynakları da bulunuyor. Çevrimiçi olarak diğer destek seçeneklerini bulabilecek misiniz bir bakın.
E-postaları ve Mesajları Kontrol Edin:

Gözden kaçırmış olabileceğiniz hiçbir önemli bilgi veya doğrulama isteği olmadığından emin olmak için Riot Games'ten gelen e-postalarınızı veya mesajlarınızı inceleyin.
Kalıcı ol:

İlk yanıt tatmin edici değilse, bizimle iletişime geçme girişimlerinizde ısrarcı olun. Gerekirse daha fazla bilet gönderin.
Sahipliği Kanıtlamaya Hazır Olun:

Hesap satın alma geçmişi, hesapla ilişkili e-posta adresi, oyun geçmişi vb. gibi bilgileri sağlamaya hazır olun.
Yetkisiz Faaliyetlerden Kaçının:

Hesabınızı kurtarmak için yetkisiz hizmetleri veya yöntemleri kullanmaktan kaçının; aksi takdirde bu, Riot Games'in hizmet şartlarını ihlal edebilir ve durumu daha da karmaşık hale getirebilir.
Müşteri desteğinin, özellikle de çok sayıda talep varsa yanıt vermesinin biraz zaman alabileceğini unutmayın. Sabırlı olun ve destek tarafından sağlanan rehberliği izlemeye devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...