Hile Açarsam Ban yeme riskim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Loaderdekı dword v1 surumunu kullanırsam pubg mobılede ban yeme ıhtımalım %kaç ban yermiyim yoksa benım bellı edıp etmememi kalmış?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben mobil'den vietnamlıların scriptini kullanıyorum 3 maç'ta 3 hesap ban yedi 4 hesap'ta şuan 48 maçımı bitirdim yemedim yani hiç belli olmuyor

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
ben 2 oyundada hack yapıyorum şu ana kadar ban vs. yemedim
bir tek wolftü hack ban yiyor bu sorunu da IP'Ni değiştirerek çözebiirsin

Banlı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bence %20 %10 ban yersin belli olmaz 1234 maç atsan bile ban yemesin bence

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben o kadar maç attım belli ettim yemedim heralde şansım iyiydi :D ama sen ginede dikkatli oyna bişey olmaz

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Çok anlamıyorum sanırım maç içinde değişiklik oluyor. Önceden Digitürk de maç başında veya herhangi bir zamanda şifre/key değişirdi vesayir. Tencent Buddy için konuşuyorum.
Viatnamlilarinki sol üstte çıkan ESP/aim/dangerous yazan sanırım. Onun bat dosyasına dikkat ederseniz açılışta struct changed initalizing ... Done yazıyor. Bu bazen maç içinde de yazıyor. Yapı değişti uyarısı veriyor yani. Vietnamlılarin hilesi açılışta ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz,Ban yeme riskiniz var diye uyarıyor zaten. Ben 4 ay hile kullandım çok abartmadan(recoil aim vs açmadım sadece mesafe yer gösteriyordu) yakalanmadim. Geçen hafta oyunu bırakma kararı aldım hep kullandığım hilede tüm özellikleri açtım no grass dahil maç bitimine yakın banladilar da kurtuldum çok şükür. O zaman da bat dosyasında struct changed yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
İşin özeti; Ban yeme riskiniz her zaman %51 dir bu da yüksek bir orandır :)

Son düzenleme:
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@İnclude Dostum ban yeme riski %20 , %25 güncelleme gelmediyse. Eğer belli ediyorsan %99 yersin.

✝️Rakı
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ban Yeme İhtimali Yok Düzgün Kullanırsan Ve Report Atarsa Ban Yeme Riski Artar

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Fazla Belli Etmessen Sıkıntı Olmaz Ben Asıl Hesabımda Hile İle Oynuyorum As ım En Az 50 Maç Yaptım Daha Ban Yemedim.

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hilesiz girdiğim maç yok bellide ediyom yemedim şimdiye kadar ama sen belli etme sana patlamasın sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...