Hile Açarsam Ban yeme riskim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
PC için hile linki evet
Post automatically merged:

Sıkıntı olmazsa Wp den yazsana bana rica etsem 0541 598 9100

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan loader ı indirebilirsin video var bir sürü oyunun hilesi var loader da .

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Fazla Belli Etmez İsen Ban Yeme Riskin %35'dir Ama Edersen %90 +Garanti Belgesi İle Ban Yiyorsun :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan zaten ban yeme riskini almışsın demektir ama DWord hack te sadece ESP ve oyuncuların yerlerini gösterme olduğu için onda ban ihtimalin çok az gibi geliyor. Aimbot belki sıkıntı olabilir.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben 1 aydır kullanıyorum az bir şey belli ettim ama hala ban yemedim Allah'a şükür :)

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
bende banlandı sadece esp ve aimbot kullandım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuanda kullanılabilir olan TGB için DwordHack te belli etmeden ban yeme olasılığımız kaç arkadaşlar ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
PUBG de ben hiç ban yemedim bugüne kadar

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen sezon sonu bitmesine 1 ay kala sadece wallhack kullandım AS bitirdim kesinlikle sekmeme aim felan kullanmadım sadece düşmanların yerlerini görüyordum, royalpass bu sezon ödülleri hoşuma gitti almak istiyorum ama ban yeme ihtimalinden tedirginim yeni hesap mı açsam yoksa bi süre beklesem mi ne öneriyorsunuz not;artık program kullanmıyorum

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen sezon sonu bitmesine 1 ay kala sadece wallhack kullandım AS bitirdim kesinlikle sekmeme aim felan kullanmadım sadece düşmanların yerlerini görüyordum, royalpass bu sezon ödülleri hoşuma gitti almak istiyorum ama ban yeme ihtimalinden tedirginim yeni hesap mı açsam yoksa bi süre beklesem mi ne öneriyorsunuz not;artık program kullanmıyorum
biraz bekle derim ona göre alırsın zaten ha şimdi almışsın ha son günü almışsın bişey değişmez.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Esp den ban yiyen arkadaşlarım oldu.Ben ban yersin diyemem ama yeme riskin var dikkatli oynaman lazım ve abartmaman lazım.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şu oyunda esp dışında diğer hileleri (aimlock,no recoil vb) açmayı saçma buluyorum.
Aimbot açınca ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum bütün işi programın yapması ne tat verici düşünüyorum.,
Biraz kol+Esp yeterli
5. sezonun başından beri esp kullanıyorum 've' hala ban yemedim
Az aklınız olsa şu 'Abi ban yer miyim?' gibi boş soruları sormanıza gerek olmıyacak bence belli edip AIMBOT açarsan tabi o banı girdire girdire yiyeceksin
Tabi birde hile güncel olmalı.

btz: Dword Hack

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
2 gündür emülatorden giriş yapıyorum ve adamlarda aimbotundan norecoiline kadar herşey açık aleni oynuyorlar ve banlanmıyorlar sanırım... Son 10'a kalanlarda full hile açık zaten. sisteme yakalnmayınca banlamıyorlar demek veya bildirim yapılanlar hikayeden yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...