Dostum virus mirus yok 2 gün içinde olmaya başladı hileyi açınca farkettim birde hileyi kötükemiyorum çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz. 3 yıldır memory kullanıyorum hileye birşey demiyorum sorunu çözmeye çalışıyoruz burda ayıptırHileyi kullanmak sana kalmış birşey hileyi yapar adamlar yayınlar sana zorunlu bir şekilde kullan demiyorlar ister yükle ister yükleme o sorun sadece sana ait gibi gözüküyor.
başka bir yerden virüs bulaştırmış olabilirsin. Bilgisayara herhangi birşey olup da memory hackersa böyle oldu şeklinde konu açman yanlış atarlı atarlı bide
Dostum virus mirus yok 2 gün içinde olmaya başladı hileyi açınca farkettim birde hileyi kötükemiyorum çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz. 3 yıldır memory kullanıyorum hileye birşey demiyorum sorunu çözmeye çalışıyoruz burda ayıptır
Dostum tamam anlıyorum seni ama hileyi açınca bunlar başıma gelmeye başladı 2 gündür. hileyi tabi kulanıcam fakat kulanırsam 1 2 saat içinde kasa diye birşey kalmaz. Bir hatammı var diye yorum bekliyorumLan deli olcam artık pubg lite 100 yıl ban bide bu başıma çıktı dünde başka sıkıntılar oldu bu 2 gün ne yapımda bunlar başıma geldi
Kardeşim ben bu yorumuna göre konuştum. Ağlaman ağlamaman beni alakadar etmez saten ağlanacak bir durum yok üsteki arkadaş biraz abartmış.
Hileyi indiriyorsan bunlara göz alacaksın ki o sorun hileden kaynaklı bir sorun değildir.
Evet.Tamam kardeşim kusura bakma o zaman biz sorununa yönelelim sorununu detaylı bir şekilde yaz yardımcı olayım. Ve bu sorun hileyi açtıktan sonra mı oluyor ?
Post automatically merged:
Birde Hiledeki Cmd menüsü 3 4 satırı Kırmızı renkte yazılar? Bu normal miDostum tamam anlıyorum seni ama hileyi açınca bunlar başıma gelmeye başladı 2 gündür. hileyi tabi kulanıcam fakat kulanırsam 1 2 saat içinde kasa diye birşey kalmaz. Bir hatammı var diye yorum bekliyorum
Evet.
Dostum tamam anlıyorum seni ama hileyi açınca bunlar başıma gelmeye başladı 2 gündür. hileyi tabi kulanıcam fakat kulanırsam 1 2 saat içinde kasa diye birşey kalmaz. Bir hatammı var diye yorum bekliyorum
Evet.
Zaten emilatör işlemciyi full kulanıyor ama sıcaklık 60 70 arasında buda normal ama hileyi açtığımda cmd geldiğinde fan 4 5 kat daha hızlı çalışıyor sıcaklık 99 felan geliyorAnladım kardeşim biraz sonra yetkililerden bilgi gelir. Yada hileyi kullanan kişilerden birisi yazar.
Sorun Şunlardan birisi mi fan hızı artıyor demişsin.
CPU-BELLEK-DİSK Bunların kullanımı artıyor mu ??
Bellekte normal 2 veya 2.5 GB arasındaZaten emilatör işlemciyi full kulanıyor ama sıcaklık 60 70 arasında buda normal ama hileyi açtığımda cmd geldiğinde fan 4 5 kat daha hızlı çalışıyor sıcaklık 99 felan geliyor
Zaten emilatör işlemciyi full kulanıyor ama sıcaklık 60 70 arasında buda normal ama hileyi açtığımda cmd geldiğinde fan 4 5 kat daha hızlı çalışıyor sıcaklık 99 felan geliyor
Bellekte normal 2 veya 2.5 GB arasında
Q8400 İşlemcim belki güçlü olmadığından kulanıyor ve dün yeniledim her ay yeniliyorumTermal macun birşey değiştir emülatör o kadar kullanmaması lazım bende oynuyorum o kadar kullanmıyor
Birde şu var Google de işlemci sıcaklığı 50 lerde bu normalmii boşta 40Termal macun birşey değiştir emülatör o kadar kullanmaması lazım bende oynuyorum o kadar kullanmıyor
1.s işlemci Q8400 2.soru bakmadım. Evde değilim saat 4 veya 4 30 gibi resimli anlatıcağımİşlemcin nedir? Hileyi açmadan işlemci kullanımı ve hile açtıktan sonraki işlemci kullanımı nedir?
Birde oyunu açmadan açıyım hileyi öyle denicem böyle olursa ozaman. Kesin hile den. Çok boş Bi hata yaşayanda sadece benimdir kesinknk normalde hile açtığında dikkat edersen oyun kasıyor ve bu oyuna extra yük katıyor ve pc'yi zorlıyor.
aynn fps görmek içinhafif bir program kullan ve hileli bide hilesiz ölçBirde oyunu açmadan açıyım hileyi öyle denicem böyle olursa ozaman. Kesin hile den. Çok boş Bi hata yaşayanda sadece benimdir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?