şüpheli yaptığın hareketler düşük tutARKADAŞLAR SUSPİCİOUS SCORE NE ANLAMA GELIYOR HILE GUNCELLENINCE GELMS ŞÜHELİ PUAN DIYOR VE OYUNU OYNADIKCA YÜKSELİYOR
nerde çalışıyor abi ya ESP iptal?
arkadaşlar aim hack çalışmıyor adama capslock ile nişan aldığımda aim hızlıca başka biryerlere kayıyor sizdede aynı sorun varmı?
hıleyı açtıktan sonra o kutucuğu kapata bılıyozmu yardımcı olurmsunuz
bunları nerden bulup yazıyorsunuz anlamadım gittiHileyi açıp direk ban yiyenler oluyormuş bu doğrumu herhangi bir hileyi sadece bu değil bir güvenlik önlemi vsmi geldi oyuna acaba.Yoksa hilelerin eski sürümlerini açanlarmı ban yiyenler.
6 x veya üzeri dürbünlerin sızlarını 1 veya 3 düşürSmoth = 6x yap veya üzeri
Post automatically merged:
İnsert tuşu bas
teşekkür ederım cok sagol yenı olduğum ıcın bılmıyorumSmoth = 6x yap veya üzeri
Post automatically merged:
İnsert tuşu bas
Forumda bıraz aktıf olup konuları okursan gorebılırsın ayrıca youtubede bır vıdeo var eleman hıleyı acıyor fendıyı lobıde beklerken ban yıyor.(Hile açtığı hesap daha önce hiç hile açılmayan ve kullanılmayan bir hesap.)Ben bırsey demıyorum bır soru soruyorum soru hakkındakı fıkrını sormuyorum sana bılgısı olan varmı dıyorum bılgı ve fıkır ayrı şeylerdir bir şeyi bilmiyorsan yadad görmediysen boş yapma.Sorun şu oyun güncellendi bu banlanan arkadaşlar hilelerin eski sürümlerini açtıkları içinmi ban yediler diye soruyorum.Adam lobide beklerken ban yiyor eğitimde ban yiyenler var yazmışlar foruma.Biz arkadaşla girdik ikimizdede vardı yere indik 2. evi lootlarken ban yedi arkadaş kısacası senin duymaman böyle birşeyin olmadıgı anlamına gelmiyor.Fikrini sormadım bir bilgin varsa konuş yoksa çeneni kapat.Bu soru genel bütün hilelerle alakalı bir bilgisi olan varsa söylesin.bunları nerden bulup yazıyorsunuz anlamadım gitti![]()
kardesım benım bıldıgım eskı surum hıle kullandıysanız yıyorsunuz bu hafata 3 carım banlandı aım bottan acık unutmuşum ondan banlandımForumda bıraz aktıf olup konuları okursan gorebılırsın ayrıca youtubede bır vıdeo var eleman hıleyı acıyor fendıyı lobıde beklerken ban yıyor.(Hile açtığı hesap daha önce hiç hile açılmayan ve kullanılmayan bir hesap.)Ben bırsey demıyorum bır soru soruyorum soru hakkındakı fıkrını sormuyorum sana bılgısı olan varmı dıyorum bılgı ve fıkır ayrı şeylerdir bir şeyi bilmiyorsan yadad görmediysen boş yapma.Sorun şu oyun güncellendi bu banlanan arkadaşlar hilelerin eski sürümlerini açtıkları içinmi ban yediler diye soruyorum.Adam lobide beklerken ban yiyor eğitimde ban yiyenler var yazmışlar foruma.Biz arkadaşla girdik ikimizdede vardı yere indik 2. evi lootlarken ban yedi arkadaş kısacası senin duymaman böyle birşeyin olmadıgı anlamına gelmiyor.Fikrini sormadım bir bilgin varsa konuş yoksa çeneni kapat.Bu soru genel bütün hilelerle alakalı bir bilgisi olan varsa söylesin.
Aynen bende öyle düşündüm düşündüğüm doğrumu diye sorayım demiştim teşekkür ederim.kardesım benım bıldıgım eskı surum hıle kullandıysanız yıyorsunuz bu hafata 3 carım banlandı aım bottan acık unutmuşum ondan banlandım