Hile güncellendi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
1 gün içinde 3 car banlattım
iligi arkadaslar bu hususta bir calısma yapa bilirmi banı nasıl kaldıra biliriz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nerde çalışıyor abi ya ESP iptal?

Senle alakalı birşey hilenin konusundakileri uygulamayı dene . İyi Forumlar
Post automatically merged:

SUSPİCİOUS SCORE = Şüpheli Skorlar Demektir .

Sanırım Her Report yediğinizde 10-20 puan artıyor Çok olması kötü birşey

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar aim hack çalışmıyor adama capslock ile nişan aldığımda aim hızlıca başka biryerlere kayıyor sizdede aynı sorun varmı?

Üye
7 HİZMET YILI
hıleyı açtıktan sonra o kutucuğu kapata bılıyozmu yardımcı olurmsunuz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Pubg güncelleme geldi, bazı arkadaşlarda çalışmayabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Günceleme hiçbir şekilde etkilemiyor :) çalıştırmayanlar gene çalıştıramıyor

Üye
7 HİZMET YILI
lütfen su hıle kutucuğu nasıl kapanıyo ve ayarları yapamıyorum nasıl yapacam

Üye
7 HİZMET YILI
Ben hileyi ilk kendi hesabımda kullandım baya aim falan açıktı Allahtan bir şey olmadı sonra yenı hesap açtım 1 2 maç sonra ban yedim.Tekrar yeni hesap açtım oda 1 maç sonra ban yedı.Kendi asıl hesabımdan herşeyi kapattım sadece adamların yerini görüyorum ona göre dikkatli oynuyorum şuana kadar bir şey olmadı.Böyle devam etsem bir sorun yaşar mıyım acaba? bir de ben hileyi güncellemeden devam etsem ban yer mi otomatikman? çünkü bayadır çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar element uydurmasınlar, oyun no-recoil'i tespit ediyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bunları nerden bulup yazıyorsunuz anlamadım gitti :):)
Forumda bıraz aktıf olup konuları okursan gorebılırsın ayrıca youtubede bır vıdeo var eleman hıleyı acıyor fendıyı lobıde beklerken ban yıyor.(Hile açtığı hesap daha önce hiç hile açılmayan ve kullanılmayan bir hesap.)Ben bırsey demıyorum bır soru soruyorum soru hakkındakı fıkrını sormuyorum sana bılgısı olan varmı dıyorum bılgı ve fıkır ayrı şeylerdir bir şeyi bilmiyorsan yadad görmediysen boş yapma.Sorun şu oyun güncellendi bu banlanan arkadaşlar hilelerin eski sürümlerini açtıkları içinmi ban yediler diye soruyorum.Adam lobide beklerken ban yiyor eğitimde ban yiyenler var yazmışlar foruma.Biz arkadaşla girdik ikimizdede vardı yere indik 2. evi lootlarken ban yedi arkadaş kısacası senin duymaman böyle birşeyin olmadıgı anlamına gelmiyor.Fikrini sormadım bir bilgin varsa konuş yoksa çeneni kapat.Bu soru genel bütün hilelerle alakalı bir bilgisi olan varsa söylesin.

Üye
7 HİZMET YILI
Forumda bıraz aktıf olup konuları okursan gorebılırsın ayrıca youtubede bır vıdeo var eleman hıleyı acıyor fendıyı lobıde beklerken ban yıyor.(Hile açtığı hesap daha önce hiç hile açılmayan ve kullanılmayan bir hesap.)Ben bırsey demıyorum bır soru soruyorum soru hakkındakı fıkrını sormuyorum sana bılgısı olan varmı dıyorum bılgı ve fıkır ayrı şeylerdir bir şeyi bilmiyorsan yadad görmediysen boş yapma.Sorun şu oyun güncellendi bu banlanan arkadaşlar hilelerin eski sürümlerini açtıkları içinmi ban yediler diye soruyorum.Adam lobide beklerken ban yiyor eğitimde ban yiyenler var yazmışlar foruma.Biz arkadaşla girdik ikimizdede vardı yere indik 2. evi lootlarken ban yedi arkadaş kısacası senin duymaman böyle birşeyin olmadıgı anlamına gelmiyor.Fikrini sormadım bir bilgin varsa konuş yoksa çeneni kapat.Bu soru genel bütün hilelerle alakalı bir bilgisi olan varsa söylesin.
kardesım benım bıldıgım eskı surum hıle kullandıysanız yıyorsunuz bu hafata 3 carım banlandı aım bottan acık unutmuşum ondan banlandım

Üye
7 HİZMET YILI
suan rısklerı kullanmıyorum ban gelmedı ondan dolayı rıca ederım ne demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...