Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hile İle Yüksek Elolara Gelmiş Arkadaşlar, Oynanış İle İlgili Verebileceğiniz Tavsiyeler Var Mı?
gold tarzı elolardan kurtulmak için adc karakterleri kullanabilirsin şuan zümrütüm genelde jungle oynuyorum hilenin verdiği bilgilerle ve biraz oyun bilgisiyle çok rahat taşıyabiliyosun ama takıma göre tabi takım full feedse yapııcak bişey yok
Arkadaşlar doğru düzgün cevap veren yok. Benim orijinal hilesiz Elom Dia. Daha yüksek eloda olanlara soruyorum ki hile kullanırken lanede filan matchuplarda nelere dikkat ediyorsunuz, mesela her oyun counter pickliyor musunuz. Ya da şu çarda level 3 den önce hiçbir zaman dalmıyorum vesaire gibi.
gariptir ki s10 ve s11'i 900lp civarında bitirdim, s12de script kullanmaya başladım ve o zamandan beri 100-200lpnin üstünü görmedim
sanırım script oluşunun özgüvenine kapılmadan, haritayı her an izleyerek oynamaya devam etmek gerekiyor
ilk önce koridori nerede ne zaman nasıl kontrol edeceğini öğrenerek wave management'ını geliştirmen gerekiyor, bu da dahil geri kalan şeylerin tamamı zamanlamayla ilgili