saolkolay gelsin o zaman![]()
fc5 zor ama bir oyun için yapmayı düşünoyrum zatenMesela bir oyun icin bastan sonra hile yazma adli seri yapabilirsin. Ornek: Fc5 hile kodlama bolum 1
Knk internette yüzlerce free client var. En basitinden Wolfram, Huzuni ve Apex hileleri bile işinirahatlıkla görebilirÇok Zekisin Peki Haritanda Uzak Bir Yere Uçarak Veya İki Saat Kod Yazarak Tplenmek İle Uğraşmak İstemeyenlere FLY HACK + SPEED HACK Hiç Fena Olmaz Bunlar Bile Olsa Yapsa Yeter Benim İçin.
evet var ama ben tamamen kendim yapmak istiyorum o yüzdenKnk internette yüzlerce free client var. En basitinden Wolfram, Huzuni ve Apex hileleri bile işinirahatlıkla görebilir![]()
Ben Zaten Kullanmıyorum Demedim Kullanıyorum Ancak Adam İçin Söyledim Yapsın Onunkinide Kullanırım Şeklinde Yoksa Sadece COD Hilesi Kodlasada Yeter.Knk internette yüzlerce free client var. En basitinden Wolfram, Huzuni ve Apex hileleri bile işinirahatlıkla görebilir![]()
Hocam hile isteğim var ama , kendim yapmak istiyorum , öğretici bir video yaparsan güzel olur mesela adam vurduğunda can gitmeme , kılıçla vurduğunda hasar artması. Butona basarak bunları kalıcı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim , bu arada oyunun ismi Assassins Creed Odssey
Nasıl yapıldığını bilmiyorum , öğretici videoları bekliyorum arkadaşın.Buton olarak yapmak pek mantıklı değil fakat trainer yapabilirsin cheat engine yardımı ile.