hile istekleri offline olsun ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Mesela bir oyun icin bastan sonra hile yazma adli seri yapabilirsin. Ornek: Fc5 hile kodlama bolum 1

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Çok Zekisin Peki Haritanda Uzak Bir Yere Uçarak Veya İki Saat Kod Yazarak Tplenmek İle Uğraşmak İstemeyenlere FLY HACK + SPEED HACK Hiç Fena Olmaz Bunlar Bile Olsa Yapsa Yeter Benim İçin.
Knk internette yüzlerce free client var. En basitinden Wolfram, Huzuni ve Apex hileleri bile işinirahatlıkla görebilir :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Knk internette yüzlerce free client var. En basitinden Wolfram, Huzuni ve Apex hileleri bile işinirahatlıkla görebilir :)
Ben Zaten Kullanmıyorum Demedim Kullanıyorum Ancak Adam İçin Söyledim Yapsın Onunkinide Kullanırım Şeklinde Yoksa Sadece COD Hilesi Kodlasada Yeter.

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hocam hile isteğim var ama , kendim yapmak istiyorum , öğretici bir video yaparsan güzel olur mesela adam vurduğunda can gitmeme , kılıçla vurduğunda hasar artması. Butona basarak bunları kalıcı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim , bu arada oyunun ismi Assassins Creed Odssey

Buton olarak yapmak pek mantıklı değil fakat trainer yapabilirsin cheat engine yardımı ile.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Warcraft 3 1.34 ? Senin için biraz zor olabilir .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...