Onaylı Üye
kardeşim sitenin ana sayfasında hack center var UI ordan kaçtane olduğuna baka bilirsin belki sadicce üyelere özeldir direk aça bilrisn ama önce xfproject açman lazımarkadaşlar pbg lite için kaç tane yorum atmam gerek ?
Her el sonunda tekrar aktif etmen lazım, sistem böyle işliyor. Yapacak bir şey yok.arkadaşlar hileye pek aşina değilim. basit bir soruysa k.b.
clientde hazırı verip oyun yüklendikten sonra hile aktif oluyor. bir sıkıntı yok. ancak oyun tamamlanıp zafer yada bozgun butonuna basıp cliente geri döndüğümde bir sonraki oyun hile aktif olmuyor.
bunun için bir ayar mı yapılması lazım? yoksa her el tamamlandıktan sonra oyundan tamamen çıkıp XFProject ile tekrardan mı yüklemem lazım ?
f6 yapaak dene olazsa projetc tı yeniden çalıştır hileyi tekrar ite üzerinden aktif etarkadaşlar hileye pek aşina değilim. basit bir soruysa k.b.
clientde hazırı verip oyun yüklendikten sonra hile aktif oluyor. bir sıkıntı yok. ancak oyun tamamlanıp zafer yada bozgun butonuna basıp cliente geri döndüğümde bir sonraki oyun hile aktif olmuyor.
bunun için bir ayar mı yapılması lazım? yoksa her el tamamlandıktan sonra oyundan tamamen çıkıp XFProject ile tekrardan mı yüklemem lazım ?
50 tane yorum yapıp onaylı üye olman gerekiyor diye biliyorumarkadaşlar pbg lite için kaç tane yorum atmam gerek ?
teşekkür ederim <350 tane yorum yapıp onaylı üye olman gerekiyor diye biliyorum
300 yorum değilmi ?50 tane yorum yapıp onaylı üye olman gerekiyor diye biliyorum
ne için yazdıgına bağlıUmarım yorumum spam ai olarak bildirilmez
50 tane olması lazımarkadaşlar pbg lite için kaç tane yorum atmam gerek ?
sagol knk50 tane olması lazım
300 diye biliyorum ? ama ben yanlış galiba teşekkürler50 tane olması lazım
yok daha neler 50 heralde300 diye biliyorum ? ama ben yanlış galiba teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?