hile kullanımı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Aga her oyundan sonra hileyi tekrardan kurman lazım
Post automatically merged:

tm reis :D valront hilesi buldum bu ara
kankam şuan piyasada valorant hilesi yok olmaz bile hatta valoranttan 1 kere ban yersen istediğin kadar hesap değiştir anakartı değiştirmediğin sürece oyuna giremessin

Üye
6 HİZMET YILI
Aga her oyundan sonra hileyi tekrardan kurman lazım
Post automatically merged:

kankam şuan piyasada valorant hilesi yok olmaz bile hatta valoranttan 1 kere ban yersen istediğin kadar hesap değiştir anakartı değiştirmediğin sürece oyuna giremessin
knk denedim kendi adamımızın canı gözüküyor karşı tarafın canı gözüküuyor ve chams var hileyi kendim yaptım vanguardı kapatıoyrum ve valoranta bir taktikle giriyoru demem sonra hileyi açıyorum ve bu kadar

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
knk xprojexti her el kapatıp tekrar yönetici, 50 msg :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka kolay iş zaten yapıcagın tek şey sitedeki hileyi oyun bıtınce tekrar yuklemen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
her defasında yönetici olarak açmalısın dostum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knk denedim kendi adamımızın canı gözüküyor karşı tarafın canı gözüküuyor ve chams var hileyi kendim yaptım vanguardı kapatıoyrum ve valoranta bir taktikle giriyoru demem sonra hileyi açıyorum ve bu kadar
sen bilirsin genede ama ban yersen eğer anakartı değiştirmediğin süre oyuna giremessin haberin olsun bunu göz önünde bulundurarak gir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar hileye pek aşina değilim. basit bir soruysa k.b.
clientde hazırı verip oyun yüklendikten sonra hile aktif oluyor. bir sıkıntı yok. ancak oyun tamamlanıp zafer yada bozgun butonuna basıp cliente geri döndüğümde bir sonraki oyun hile aktif olmuyor.
bunun için bir ayar mı yapılması lazım? yoksa her el tamamlandıktan sonra oyundan tamamen çıkıp XFProject ile tekrardan mı yüklemem lazım ?
aga bu böyle yapilmiş galiba hep tekrardan aktif etmen lazım belki ilerde getirebilirler kapatmadan ful açık kalınca çalişması

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
her maçta kapatıp açman gerek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I believe that on this subject it is better to talk to the central page, they will know how to explain better

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sayfasında hack center var UI ordan kaçtane olduğuna, projetc tı yeniden çalıştır hileyi tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...