Çözüldü Hile kullanırken işlemcinin yüksek kullanması problem olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAVAŞ
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba iyi forumlar. Hile kullanırken işlemcim %100 olarak kullanılıyor normal olduğunu biliyorum fakat bir sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Driverlarını kontrol et. İşlemcinin çok ısınmaması için kasanın bir tarafını açabilirsin. Bazı bilgisayarlarda ise işlemci fanını tam oturtamıyorlar işlemci ile fan arasında boşluk oluyor ve ısınmadan kapanabiliyor kontrol etmenizde fayda var. Bende defender çok fazla tüketiyordu işlemciyi, görev yöneticisinden Win defender çok fazla işlemci tüketiyor mu diye kontrol edin eğer öyle ise devre dışı bırakabilirsin ben öyle yapmıştım. Yardımcı olabilmişimdir umarım. İyi forumlar. Problem de oluşturacağını düşünmüyorum.
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Driverlarını kontrol et. İşlemcinin çok ısınmaması için kasanın bir tarafını açabilirsin. Bazı bilgisayarlarda ise işlemci fanını tam oturtamıyorlar işlemci ile fan arasında boşluk oluyor ve ısınmadan kapanabiliyor kontrol etmenizde fayda var. Bende defender çok fazla tüketiyordu işlemciyi, görev yöneticisinden Win defender çok fazla işlemci tüketiyor mu diye kontrol edin eğer öyle ise devre dışı bırakabilirsin ben öyle yapmıştım. Yardımcı olabilmişimdir umarım. İyi forumlar. Problem de oluşturacağını düşünmüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
pc de arka planda çalışan uygulamalarını kontrol et% 70 civarında çalışan bir program varsa virüs olabilir olabilir buna dikkat et

ama getirme> msconfig arka planda çalışan gereksiz programları kapat

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bilgisayarın içine bir bak uzun süreli kullanıyorsan tozdan falan olabilir temizliğine dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...