- Admin
Admin
Gmail üzerinden atıcam şimdi zaten mutlaka.aga geri dönüşü yok bi ticket at belki gelir geçmiş olsun
Sağol dostum. Yaptıkları çok yanlış ya. Oyunda o kadar hile var banlanmıyorlar, geliyor bizi buluyor. Hayır yani hile olsa tamam kabul edicem hatamı ama hile kullanmadım hiç. Hero modunda kasılıyordum sürekli. Karakterlerin özel gücü var zaten. Duvar arkası falan gösteren bile var. Sırf ondan bile atmışlardır diye düşünüyorum şuan. Kendi sebeplerinden ban atmamışlardır umarım.geçmiş olsun dostumatılan banların açılması zor diye biliyorum...
1: Önceden hile yaptın mı? Eğer cevap "evet" ise, sen bu hileyi yüklediğin anda bu bir klasöre kaydediliyor. Oyun hileyi anlamış olabilir.
2: Memory Hackers uygulaması şu anda bilgisayarında mı? Eğer cevap "evet" ise, Rules Of Survival dosyaları kontrol ederken yasaklamış olabilir.
3: Bilgisayarının içinde eğer hile yapmaya yarayacak kod veya uygulama, hatta başka bir oyunun hilesi olabilir. Bunlar senin ban yemene sebep olacaktır.
4: Son olarak çok fazla şüpheli hareket yapmış olabilirsin. Oyunu oynayan çoğu kişi zaten absürt olmayarak her öldürene hileci diyeceğinden fazla rapor yemiş olabilirsin.
Yönlendirici ile yaptıkları olay ne tam olarak anlayamadım.Şimdi Bu Kafası Benim Gibi Çalışan Hilecilere Çok Güzel Söverdim Olay Şu Yönlendirici İle Rastgele İsim Seçiyor Her Oyunda Bu Nedenle Banladın İşte
Hadi Gel Birlikte Sövelim
Benimde hesap öyleydi zaten. Çokta iyi itemler vardı. Boş yere ban yedimKnk Benimde Hesap Var Yedimi Bilmiyoru Türkiye Derecesi Felan Yapmıştım
Önceden başka hesaplarda hile yapmıştım. Bu hesapta hiç bir şekilde hile kullanmadım şuana kadar. Memory Hackers uygulaması kayıtlı değil. Başka hilede yok zaten. Hile kullanmıyorum uzun süredir dostum. Şüpheli dediğin konu ise şöyle olabilir: Hero modu var oyunda ve karakterler var özel olarak. Dark olan karakter mesela her dakika da 200 Mt yakındaki adamların yerini gösteriyor. Ama bunu oyun sağlamış bize zaten. Hile değil yani. Haliyle adamların yerini bilip dalıyorum direk. Buna da hile denilemez herhalde. İmkanı yok.1: Önceden hile yaptın mı? Eğer cevap "evet" ise, sen bu hileyi yüklediğin anda bu bir klasöre kaydediliyor. Oyun hileyi anlamış olabilir.
2: Memory Hackers uygulaması şu anda bilgisayarında mı? Eğer cevap "evet" ise, Rules Of Survival dosyaları kontrol ederken yasaklamış olabilir.
3: Bilgisayarının içinde eğer hile yapmaya yarayacak kod veya uygulama, hatta başka bir oyunun hilesi olabilir. Bunlar senin ban yemene sebep olacaktır.
4: Son olarak çok fazla şüpheli hareket yapmış olabilirsin. Oyunu oynayan çoğu kişi zaten absürt olmayarak her öldürene hileci diyeceğinden fazla rapor yemiş olabilirsin.
Yolladım bile talebi. Umarım kontrol ederler ve açarlar. Gerçekten çok üzgünüm şuan.Destek ile iletişime geç dendiği gibi, ancak açılma şansı düşüktür diye tahmin ediyorum.
Hep cahil gördüğümde aynı bu şekilde oluyorum. Keşke bunu yazmadan önce biraz araştırma yapsaydın. Engelliyorum1- Konuyu Dinlemeden Yorum Yazıyorsun Adam Yeni Tertemiz PC Diyor. 4Aylık
2- Memory Uygulaması Ciddi Trojen Değil Yazılımını Trojen Olarak Gördüğü İçin Güvenlik Programları Kötücül Algılıyor Ki Redical Bilgisayar Taramalarında Bu Tür Olaylar Meydana Gelmez.
3- Adam Visual Studio İndirdi Örneğin Hile Yapabilir Veya Program Yapabilir Bu Yüzden Banmı Yiyecek "Hem Sert Hem Fani Biladerim?" Fero
4- Birtek Bunda Haklısın Katıldığım Tek Şey.
5-Bunuda Ben Ekleyeyim Yönlendirici Diye Lanet Olası Şeyi Piyasaya Sunarlarsa Olacağı Bu Türkiyede İlk Yapan Bizim Grup ÇünküKolay Gelsin.
Teşekkür ederim, sağol. Haksız yere atılan banların açılması gerekir amaöncelikle Geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla atılan banlar açılmıyor birde Mail gönder belki açılabilir.
Benimde hile açmadığım halde ban yediğim bir sürü oyun var. bazıları açıldı ama açana kadar canım çıktı o derece. İnşallah senin banın'da Açılır.Teşekkür ederim, sağol. Haksız yere atılan banların açılması gerekir amaMail attım ve umarım doğru düzgün hesabı kontrol ederler.
İnşallah dostum. Açılmasa çok üzülürüm gerçekten. Tek yapabileceğim şey mail atmak mı ? Başka bir şey yapma imkanım var mı şuan.Benimde hile açmadığım halde ban yediğim bir sürü oyun var. bazıları açıldı ama açana kadar canım çıktı o derece. İnşallah senin banın'da Açılır.
Bilmiyorum dostum ama senin için bir araştırma yapabilirim bir şeyler öğrenirsem yazarım.İnşallah dostum. Açılmasa çok üzülürüm gerçekten. Tek yapabileceğim şey mail atmak mı ? Başka bir şey yapma imkanım var mı şuan.
Çok iyi olur, çok teşekkür ederim gerçekten. Daima bekliyorum.Bilmiyorum dostum ama senin için bir araştırma yapabilirim bir şeyler öğrenirsem yazarım.