Uzman Üye
sana takmadı eger buradakı spooferı kullandıysan calısmıyor vanguardda o yuzden tekrardan ban yemıs olabılırsınvalorantta herahngi bir hile açmadım ve öncedende açmadım spooferla banı açtım ancak bir daha yedim pc ye format atıp spooferla denedim 1 maç sonrası ban attı riotun benimle olan derdi bitmiyor bana taktı galiba
nalet olsunSpoofer işlemin başarılı olmamış demekki.
burdakini değil kendim aldığım bir spoofersana takmadı eger buradakı spooferı kullandıysan calısmıyor vanguardda o yuzden tekrardan ban yemıs olabılırsın
calısmama ıhtımalı varmı eger saglamsa yememen lazım bide tam temızlık yaptınmı pcde kalıntı kaldıysa o yuzden tekrardan ban yemıs olabılırsınnalet olsun
Post automatically merged:
burdakini değil kendim aldığım bir spoofer
temiz kurulum yaptımcalısmama ıhtımalı varmı eger saglamsa yememen lazım bide tam temızlık yaptınmı pcde kalıntı kaldıysa o yuzden tekrardan ban yemıs olabılırs
loader ı kullanan çoğu insan yedi çünkü flag varNe kadar doğru bilmiyorum ama bazı insanlar lol hilesinden dolayı yediklerini de söylüyorlardı
lol ile alakalı değil her hangi bir 3. parti yazılım olması yeterli vanguardin ban atması içinNe kadar doğru bilmiyorum ama bazı insanlar lol hilesinden dolayı yediklerini de söylüyorlardı
bilgisayarında hile programları veya kalıntısı varsa kullanıp kullanmaman önemli değil ben lol sc kullanıyorum valorant ban atıyorvalorantta herahngi bir hile açmadım ve öncedende açmadım spooferla banı açtım ancak bir daha yedim pc ye format atıp spooferla denedim 1 maç sonrası ban attı riotun benimle olan derdi bitmiyor bana taktı galiba vanguard
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?