Hile kullanmak için istenen üye grupları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
5 senedir memoryhackerse üyeyim böyle olmasa zaten undedected kalmaz hileler yıllarca, saygılar iyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Satın alma gibi şeyler olsa daha iyi olabilir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence üyeliklerin daha fazla artması ve çeşitlilik gelmesi gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence alternatif getirmelisiniz insanları zoraki yorum yapmaya zorlamak çok da mantıklı değil. Bir emekten bahsediliyor ise bunun dabir maddi karşılığı olabilir. Burada 50 yorum yakalamak için saatler harcamanın bizim açımızdan pek bir yararı yok. Bence böyle...

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
10 numara hile arlla rank kasıyoruz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu kural eski üyeler için geçerli olmamalı yıllardır kullanıyorum ama şuan 12 mesajım olduğu için kullanamıyorum

Üye
2 HİZMET YILI
yetkili arkadaşın yaptığı yorum saçma bence hilenin güvenliğini minimuma indirmek için böyle felan gibisinden bir açıklama yapmış fakat ne senin bunu yapman hiç bir etki yaratmıyor hileyi en fazla 2 gün kullanırsın daha sonrasında zaten ban yersin valorant mesela en fazla 2 gün kullanabilirsin bence eski memory sistemi gelmeli

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok iyi bir system 50 mesaj ile hem siteyi aktif halde tutuyoruz hemde hileler fişek gibi çalışıyor ellerine kollarına sağlık

Vatanı vatan yapan ölülerin külleridir
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bence böylee bişi olması gerekiyo adamlar beleşe veriyo zaten hileyi

Üye
2 HİZMET YILI
Üstte bir arkadaş demiş bence en güzeli o isteyen parasıyla alsın isteyen yorum kassın 2 side aynı anda olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet son konuda haklısın ama hile konusunda ne kadar çok kişi kullanırsa dt olma ihtimali yüksek ki zaten ücretsiz o yüzden adamlar da hakkını veriyor güzel hileler paylaşıyorlar arkasında duruyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Üye grupları bence başarılı bir sistem, hem forum aktif kalıyor hem de hilelerin hızlı fixlenmesinin önüne geçiliyor. Destekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Verilen emeğe karşı istenen mesaj sayıları bence ideal. Benim gözüme çarpan tek sorun herhangi bir konu açtığımızda konu okunmadan altına sadece mesaj sayısı için yazılan şeyler. Aradığımız yardımı bulamıyoruz.
katılıyorum emeğe karşı istenmesi doğru, zaten zor bir şey değil.