Hile kullanmak için istenen üye grupları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence iyi bişe çünkü hem hileyi kulanıp ban yer ve forum üyeliği az olr bence rank kasmak gibi emek vermek gibi iyi bişe

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba,
MemoryHackers ekibi olarak sizlere en iyi hileleri ücretsiz olarak sunmaya çalışıyoruz. En çok önem verdiğimiz konulardan biri kullanıcılarımızın güvenidir. Hileler yapılırken ve yapıldıktan sonra, oyunların hile tespit ekipleri tarafından yakalanmamaları için özen gösterilir. Hilelere yorum kısıtlaması koyarken amacımız, hile kullanıcılarını uğraştırmak değil, kötü amaçlı/art niyetli kullanıcıların hilelere ulaşmasını engellemek ve tespit edilebilirliği minimuma indirmektir. Silinen mesajlarınız için her zaman neden silindiğine dair bildirim alırsınız. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir moderasyon işlemini tekrar incelenmesi için raporlayabilirsiniz.

Görüş ve Önerileriniz İçin: https://memoryhackers.org/forums/gorusleriniz-ve-onerileriniz.10/
Bu sitede farklı hesabım vardı 3-4 senelik onayli üye onu kaybettim bunda tekrar yapmayı deniyorum sanırım spamdan bi ara 50 mesajım silindi sonra da 3 4 gün yasaklandım şimdi tekrar demiyorum umarım sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aslında çok mantıklı ücretsiz olduğu için çok iyi ama her konuya yorum yapmak yada bakmak bence uğraştırıyor

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bende sana katılıyorum kanka sadece 1 hileye ulaşmak için 600-700 mesaj yazmak çok zor ve uğuraştırıcı bu konunun hafifletilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba,
MemoryHackers ekibi olarak sizlere en iyi hileleri ücretsiz olarak sunmaya çalışıyoruz. En çok önem verdiğimiz konulardan biri kullanıcılarımızın güvenidir. Hileler yapılırken ve yapıldıktan sonra, oyunların hile tespit ekipleri tarafından yakalanmamaları için özen gösterilir. Hilelere yorum kısıtlaması koyarken amacımız, hile kullanıcılarını uğraştırmak değil, kötü amaçlı/art niyetli kullanıcıların hilelere ulaşmasını engellemek ve tespit edilebilirliği minimuma indirmektir. Silinen mesajlarınız için her zaman neden silindiğine dair bildirim alırsınız. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir moderasyon işlemini tekrar incelenmesi için raporlayabilirsiniz.

Görüş ve Önerileriniz İçin: https://memoryhackers.org/forums/gorusleriniz-ve-onerileriniz.10/
Eskiden hileyi çok daha rahat ve kolay kullanabiliyorduk şimdi ise uğraştırıyor

Ithink cheating is bad for health
Türkçe anlat dayı

Bu sitede farklı hesabım vardı 3-4 senelik onayli üye onu kaybettim bunda tekrar yapmayı deniyorum sanırım spamdan bi ara 50 mesajım silindi sonra da 3 4 gün yasaklandım şimdi tekrar demiyorum umarım sorun olmaz
Banada aynısı oldu 4 yıllık hesabım yeni hesapla denedim

aslında çok mantıklı ücretsiz olduğu için çok iyi ama her konuya yorum yapmak yada bakmak bence uğraştırıyor
Knka o kadar haklısın ki

Bende sana katılıyorum kanka sadece 1 hileye ulaşmak için 600-700 mesaj yazmak çok zor ve uğuraştırıcı bu konunun hafifletilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Umarım yaparlar çünkü önceden sadece reklam izlemek yetiyordu

Üye
2 HİZMET YILI
herkes birşeyler için cabalamalı ve burası gayet sağlam bir site bu yeni bir hesabım ama dedim gibi ağlamayan meme yok

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ortada uğraşılmış bir iş var gayet normal istemeleri

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yani adamlar emek veriyor bizden mesaj istemeleri çok bişey değil sonuçta para kazanmıyorlar onların yaptığı karşılığında yorum yazmak zor olmamalı

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
direkt bedava verseler daha yaygın ve hemen ud özelliğini kaybeder bence iyi bir sistem

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selamın aleyküm yeni geldim de logitech makrosu olan varmı elinde

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Kıymetlimis Ve Adminimiz Nader'in açıklamasını bırakıyorum buraya umarım açıklayıcı olmuştur birkaç soruna

"Free hile devri yavaş yavaş kapanıyor değil, bitmek üzere. En basit çıkan oyun kernel ac ile çıkıyor. Free olarak hile paylaşımı bu ac'lerde kazanç getirmiyor, sürekliliği olmuyor. Zaten en başta üyelik sisteminin getirilmesindeki amaç bu süreyi uzatabileceğimiz kadar uzatmaktı. Fakat artık uzatılamıyor. Yıllar geçtikçe ac'ler gelişti, şuan free bir hile paylaşmak method israfından başka bir şey değil."

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iki tarafta kendince haklı paralı üyeliğe dönmesi mantıklı olabilir ve moderatörlerimize bir sorum olacak 1 günde onaylı üye falan olsak bu forumdan ban yeme sebebi midir ?

Üye
1 HİZMET YILI
olması gereken bu hocam. bir şeyin ulaşılabilirliğini kolay yapmazsan insanlar kıymetini daha çok bilir ona göre hareket eder.

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
hile kullanmak biraz kötü bir durum olsada ölünce sinirlendiğimiz icin hileye başvuruyoruz

Üye
1 HİZMET YILI
forumda boş bilgi vermek veya boş yazı yazmak yerine genelde yazı yazmam

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok dogru demissin kral bende eskiden beri üyeyim hala çok zor