Onaylı Üye
eline sağlık devamı olursa güzel olur iyi calışmalar
Hilenin Dosyalarını Atabilir misin güncelsevalla tekrar tekrar izliyorum iyi klavyede 10 parmaksın ama vallahi anlamıyorum senden bişi istesem PUBG VIPHack var bende "MODUSKA" Bunu bypass yapabilirmiyiz?
özele attımkanka valla bende oyun bile yüklü değil ama istersen programı yolla bana kodlarına ulaşmaya çalışıyım
Hile güncel ama keysiz çalışmazHilenin Dosyalarını Atabilir misin güncelse
pubg mobil hilesi sadece tencent te çalışmasa çok güzel olucak tencent bozuk bazılarındaEmek varsa like tuşu çalışır hocam. Ellerine sağlık.![]()
@kelkafa Hocam gösterdiğin ve öğretmeye çalıştığın bilgiler için çok teşekkür ederim. Rad Studio ile C++'a başlamak istiyorum ama ingilizce bilmiyorum bir başlangıç yapmam için nereden başlamamı önerirsiniz detaylı bir şekilde komutların anlamlarını ve işlevlerini anlatan bir kaynak döküman nereden temin edebilirim. Bu arada matematik ile aram çok kötü bu benim için bir sorun teşkil eder mi değerli cevapların için şimdiden çok teşekkür ediyorum sizin gibi insanların olması(Balık vermeyen, balık tutmayı öğreten.) gerçekten mutluluk verici![]()