Üye
Öncelikle Selamın Aleykum Arkadaslar Ben Hile Yaptım Hersey Duzgun Oynuom Oyuna Giriom El Bitio Sonra 1 Kez Daha Girince Oyun Atıo Lütfen Çözümünü Bilen Arkadaslar Cevap Yazabılırmı
mcc123' Alıntı:obj de olanları kapa gir tekrar açmak zorundasın
HileciKral44' Alıntı:mcc123' Alıntı:obj de olanları kapa gir tekrar açmak zorundasın
Index was ouyside the bounds of the array Dio Hala Kardesim
mcc123' Alıntı:HileciKral44' Alıntı:Index was ouyside the bounds of the array Dio Hala Kardesim
oto obj yap o zaman obj den kaynaklanıyordur
HileciKral44' Alıntı:mcc123' Alıntı:oto obj yap o zaman obj den kaynaklanıyordur
Timeremi Yazim Kodu Yani Zaten Oto
mcc123' Alıntı:HileciKral44' Alıntı:Timeremi Yazim Kodu Yani Zaten Oto
timer eklememişsen hata alırsın timer e kod ekleyecen
HileciKral44' Alıntı:mcc123' Alıntı:timer eklememişsen hata alırsın timer e kod ekleyecen
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label30.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
Bu Kodu Diosan ekLEDİM
LeftSpace' Alıntı:İnternette Try Catch kullanımını araştır.
mcc123' Alıntı:HileciKral44' Alıntı:Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label30.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
Bu Kodu Diosan ekLEDİM
kardeşim sorununu galiba çözemiyecem herşeyi o zaman doğru yapmışsın ama hata alıyon enteresan
biraz araştır belki sorunun çözümünü bulursunHileciKral44' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:İnternette Try Catch kullanımını araştır.
Kardes Dediğin Sey Cıkan Hata Yerıne Kendı Mesajını Yazıon Bumu ? Ama Oyundan Atıo Yani Direkmen Çözümünü Bİliomusun
mcc123' Alıntı:kardeşim sorununu galiba çözemiyecem herşeyi o zaman doğru yapmışsın ama hata alıyon enteresan
Ayn Usta Yav Napcam Simdi O Kadar Emek Verdim
![]()