Hilelerdeki kısıtlamalara takılanlar, buyurun konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka forumda insanlara yardımcı olmak film önermek vesayeehoşuma gidiyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok güzel yazmışsın iyi güzel de desi var işte eski konularda olan hileler büyük ihtimalle fix olanlar oyuna girer girmez ban yediren hileler ama tabi karar senin kankam

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sitede bu olmasa çoğu hile kapanır zaten bu sistem cok iyi böyle devam

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam foruma Faydalı olmak yerine çoğu üyeler(yeni olanlar) yorum kasayım 2 3 bişey sallayayım birisinden kopyalayım derdinde YAPMAYIN Bilgili olduğunu konulara yardımcı olun yoksa bile internet var araştırın ben bilmediğim yere yorum atmıyorum daha çok yorumları okuyorum hem faydalanıyorum hemde bir dahaki rastlantımda ona göre cevap vereceğimi biliyorum her gün düzenli olarak foruma faydalı şeyler yazarak 600 mesaja çok kolay şekilde yetişebilirler ben gecemi gündüzüme takarak yaptım boş yorum atmadım atmamaya çalıştım sizlerde böyle olun (Sözüm yeni katılanlaradır)
güzel konuya değinmişsin dostum eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İlk başta hile içindi artık insanlar ile iletişime geçmek benim hoşuma gitmeye başladı

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bende böyle olması daha güzel en azından hilelerin ömrü daha uzun oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Memoryhackers 2021 de başladım her oyunda hile var adamların emeği var bende 600 mesaj atıp valo heliye kullanmak istiyorum

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valla ben hayatımda ılk defa bır forumdan zevk alarak mesaj atıyorum sadece hıleler ıcın değil cogu kısınınde hıkayesını oğrendım bıraz aktıf olmak benı heycanlandırıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, ben KadirBABAxxx.
Foruma 18 Şub 2019 tarihinde katıldım ve pasif bir şekilde takılıp arada sırada uğrayıp istediğim oyundan hileyi indirip çıkıyordum.
Bu gün valorant hilesi için süper üye olma şartını gördüm ve kollarımı sıvıyarak girdim forumun içine, amacım belliydi.
600 mesaj atıp, hileyi indirebilmek ve keyifli bir şekilde oynayabilmekti.

Bir kaç konu sonra üyeler tarafından, site görevlileri tarafından yapılmış veya paylaşılmış %100 ücretsiz hilelerin içinde bulunduğu sınırsız miktarda ki oyunun sınırsız miktarda hile seçeneği olduğu konuları fark ettim.
Bu olay, bir oyunun hilesi için bu tarz %100 emek ve oyuncularının paylaşmış olduğu foruma 600 adet geçiştirici, bir şey katmayan yorum yapmaktan alıkoydu.
Hilenin neden Süper Üye seviyesi gerektirdiğinin farkında da olarak, 600 yorum atma girişimine son verdim.
Şu anda ise amacım forumdaki diğer tonlarca oyunun tonlarca hilesini denemek, daha önce hiç göz atmadığım oyunlara göz atmak ve bu forum sayesinde binlerce saat oynamak yerine hileli bir şekilde keyifli keyifli oynamak daha sonra farklı deneyimlere yelken açmak.
Bu konunun açılış amacı da budur.

Sahip olduğumuz bu forumu bir hileyi kullanmak için 600 adet bomboş veyahut saçma yorum atıp kirletmek yerine forumda sahip olduğumuz ve daha önce hiç göz atmadığınız
bilgisayar/mobil oyunları hilelerle deneyimleyebilir, forumun tanışma, yazılım ve programlama, bilgisayar ve teknoloji, sanal para birimleri, donanım, mobil cihazlar gibi diğer farklı konularına göz atıp bilgilenip, öğrenip, deneyimleyebilir ve keyif alıp kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz.

Resmin küçük bir detayına takılmaktansa bir, iki geri adım atıp tümünü görün.
Bu sitenin kurucularına, emektar moderatörlerine, ve son olarak bilinçli üyelerine yaratmış oldukları bu güzel mecra için.

Teşekkür ederim.

Saygılarımla.

God Of War Ok GIF by PlayStation

valla kral bana keyif veriyor burda insanlarla konuşmak-dertleşmek istemesem bile hergün 15-20 yorum atıyorum...

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konu gayet guzel eline sağlık bro hile için gelıyosun bı bakmıssın forumda kendını kaybetmıssın :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende yorum atma amacıyla gelmiştim fakat takıldıkca çok güzel bilgiler edindiğimi öğrendim cidden mükemmelbir forum.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet haklılık payın var dostum ağzına sağlık güzel konuşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...