hileli hesabım ban yer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hilesiz oynarsan yemezsin ama hileyle oynarsan yersın
kanka hile sadece para ve leveldi. Yani tek seferlik bir hileydi. Şuan Rockstar da hesabım aktif olarak gözüküyor.
Post automatically merged:

Hilesiz girersen yemez bence baksana temiz işcilik yapmışsın :)
kanka tek seferlik para ve level hilesiydi. Hesaba 2T falan para attım. 2 hafta boyunca pahalı hiçbir şey almadım. Heist yaparak da level kastım. 120 den 126 ya çıkardım 2 günde. Ama yaklaşık 3 aydır oynamıyorum. Sürekli aktif bir program yok yani

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum bunda senin etkenin çok fazla istersen deli gibi açarsan ban yeme ihtimali var ama biraz daha sakin oynarsan ban yeme ihtimalin düşer

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim senin kafana takılan soru bir hesabım Ban yedi acaba ip Ban yermi diğer hesabımda Çünkü bu oyuncu daha önce hile kullanmış bu hesabı da kesin giyilebilir deyip yöneticilerin Sen ibanlı canı düşünüyorsan korkma eğer ip Ban yeseydin hiç oynayamadım Biz gene Yardımcı olurduk sana açardık oyna rahat ol Bir sıkıntı olmaz hilesiz oyna Ya ben iyileri oynamak istiyorum diyorsan da çaktırmadan yavaş yavaş abartma Normal bir insanın yapamayacağı şeyleri yaparsan neden sistem bu otomatik olarak görür ve ban ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Abartmadan ban yemiştim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
abartmadiysan yemessin rahat oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
her hilede olduğu gibi köklersen bani yersin ufaktan ufaktan kullanırsan yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aşırı hile yapmazsan kolay kolay ban yemezsin örnek olarak adamları sessionda uçurursan ban yiyorsun kesinlikle.

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Önceden mpt de hesbım vardı 6 sene attılar sen düşün hileyı fazla bellı etmeden yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
abartmadan kullanırsan yemezsin ban ama bir arkadaşın dediği gibi güncellemelerde fix yiyebilir dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...