Hilemi deniyordum og Tarafından bağlantı kesildi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam aleykum beyler çıkarcak olan hilemi deniyorduk bi baktım tam oyunu ortasında og tarafından bağlantı kesildi dedi

Sonuç ne olur beyler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum yapmayı bilmiyosunuzc++ la oda inceleme modununu kapatın og giremesin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum yapmayı bilmiyosunuzc++ la oda inceleme modununu kapatın og giremesin
sakamsın sen kardesım o kos koca og kapatsak gine girer mantıksız konuşuyorsun senide görüyoz o yüzden hep c++ yardım istiyorsun daha base adresslerlini çektiyormursun ?.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardes bu c++ oyunu bile deyistirebilin cahil olduğun cok belli
oyunumu değiştrebilrim :QWASDSDFQW ASD ay cahil kardesım sen daha özellikleri açamıyorsun daha hazır base kullanıyorsun o hazır baseden bile crash yiyorsan çözemıyorsun bu benim mantık hataımı şaunda biz bile ban olayı karşı kşarıya kaldık çözebilicenmi.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben ne ara c++ yardim istedim vallhack icin istedim ben tek 1 kisiyim ekip felan deyilim yani izlemesilse dll dem odaya girince ki bunu yapabilirmisin bilemem
işte daha wallhack bile yapamıyorsun bu kadar cahilsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yanlız kardesim ben hicbi hilemde ban yemedim ve kimse yemedi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yanlız kardesim ben hicbi hilemde ban yemedim ve kimse yemedi
cunku VB NET Yapıyorsun şauna kadar yaplılan c++ hiliernden detorus ve hook nedeniyle ban yemektir. kardesım ve buna Dword Reborn Dword hack hileride dahil neden ban yiyoruz veya c++ hileleri ban atmak zorunda kalıyor bu yüzden

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
cunku VB NET Yapıyorsun şauna kadar yaplılan c++ hiliernden detorus ve hook nedeniyle ban yemektir. kardesım ve buna Dword Reborn Dword hack hileride dahil neden ban yiyoruz veya c++ hileleri ban atmak zorunda kalıyor bu yüzden
Yanlız sen base cekerken baseyi wolften aliyon ben ise tempteki csh den aliyom wolfle bi alakasi olmuyo o yuzdende ban yemiyorum yani base kodunu alip kendim ddl koyuyom o yuzden hileleri 20 mb felan oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...