- Yasaklandı
zaten hile 30 günlük ban atyıor c++ oldugu için memoryhackers diyerek ban atıyor yani bizde banla karşı kaşrıya kaldık kısacaBan Yemişsindir
zaten kardesm hilemız ban atıyor ban test oldugu için ban olayının çözmeye çalrıken bolye bi sorunla karışlatık.ban yemişsin hayırlı olsun![]()
sakamsın sen kardesım o kos koca og kapatsak gine girer mantıksız konuşuyorsun senide görüyoz o yüzden hep c++ yardım istiyorsun daha base adresslerlini çektiyormursun ?.Dostum yapmayı bilmiyosunuzc++ la oda inceleme modununu kapatın og giremesin
Kardes bu c++ oyunu bile deyistirebilin cahil olduğun cok bellisakamsın sen kardesım o kos koca og kapatsak gine girer mantıksız konuşuyorsun.
oyunumu değiştrebilrim :QWASDSDFQW ASD ay cahil kardesım sen daha özellikleri açamıyorsun daha hazır base kullanıyorsun o hazır baseden bile crash yiyorsan çözemıyorsun bu benim mantık hataımı şaunda biz bile ban olayı karşı kşarıya kaldık çözebilicenmi.Kardes bu c++ oyunu bile deyistirebilin cahil olduğun cok belli
Ben ne ara c++ yardim istedim vallhack icin istedim ben tek 1 kisiyim ekip felan deyilim yani izlemesilse dll dem odaya girince ki bunu yapabilirmisin bilemem
işte daha wallhack bile yapamıyorsun bu kadar cahilsin.Ben ne ara c++ yardim istedim vallhack icin istedim ben tek 1 kisiyim ekip felan deyilim yani izlemesilse dll dem odaya girince ki bunu yapabilirmisin bilemem
Yanlız kardesim ben hicbi hilemde ban yemedim ve kimse yemedioyunumu değiştrebilrim :QWASDSDFQW ASD ay cahil kardesım sen daha özellikleri açamıyorsun daha hazır base kullanıyorsun o hazır baseden bile crash yiyorsan çözemıyorsun bu benim mantık hataımı şaunda biz bile ban olayı karşı kşarıya kaldık çözebilicenmi.![]()
cunku VB NET Yapıyorsun şauna kadar yaplılan c++ hiliernden detorus ve hook nedeniyle ban yemektir. kardesım ve buna Dword Reborn Dword hack hileride dahil neden ban yiyoruz veya c++ hileleri ban atmak zorunda kalıyor bu yüzdenYanlız kardesim ben hicbi hilemde ban yemedim ve kimse yemedi![]()
Yanlız sen base cekerken baseyi wolften aliyon ben ise tempteki csh den aliyom wolfle bi alakasi olmuyo o yuzdende ban yemiyorum yani base kodunu alip kendim ddl koyuyom o yuzden hileleri 20 mb felan oluyorcunku VB NET Yapıyorsun şauna kadar yaplılan c++ hiliernden detorus ve hook nedeniyle ban yemektir. kardesım ve buna Dword Reborn Dword hack hileride dahil neden ban yiyoruz veya c++ hileleri ban atmak zorunda kalıyor bu yüzden![]()
s.a kardşesakamsın sen kardesım o kos koca og kapatsak gine girer mantıksız konuşuyorsun senide görüyoz o yüzden hep c++ yardım istiyorsun daha base adresslerlini çektiyormursun ?.
C++ ileya biri söylesin o hileyi nasıl yaptın
aleykum selams.a kardşe