Hilemi deniyordum og Tarafından bağlantı kesildi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ulen önce bi konuşmayı öğrenin adam akıllı, 10 cümleden bir tanesi anca anlaşılıyor

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Wayy lan bana hiç og ban atmadı wqeqw :D Oda Bir Ayrıcalık ;D
Bide Böyle Düşün:?

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
cunku VB NET Yapıyorsun şauna kadar yaplılan c++ hiliernden detorus ve hook nedeniyle ban yemektir. kardesım ve buna Dword Reborn Dword hack hileride dahil neden ban yiyoruz veya c++ hileleri ban atmak zorunda kalıyor bu yüzden :)

Aman yarabbim detours ban mı atıyormuş :eek: 1 senedir kullanıyorum DetourFunction'u ve 1 kere x3 tarafından algılanmadım :p
Sorun sende ;)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Aman yarabbim detours ban mı atıyormuş :eek: 1 senedir kullanıyorum DetourFunction'u ve 1 kere x3 tarafından algılanmadım :p
Sorun sende ;)
evet 2 aya yakın ban oluyla karşı karşıyaız detorusdan biliyorum çözmeye çalsıyorum :D

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler nasil konu paylasionuz ben paylasamiyorum yok bende konu paylasma yeri

Üye
8 HİZMET YILI
karakter hilesi yapiyorumda oyuna girince oyundan atiyor hhic log vermeden onunla ilgili konu acicaktim

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
evet 2 aya yakın ban oluyla karşı karşıyaız detorusdan biliyorum çözmeye çalsıyorum :D
Detours ile alakası yok diyorsam yokdur kardeşim menünde kullandığın fonksiyonlardan , stringlerden veyahut ptr'leri kodlayış şeklinden de algılanıp ban yiyor olabilirsin . Bütün özellikleri hooklayıp kodla ya da internal olarak kodlamayı dene ban yemediğini görüceksin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...