Hilenin sizi geliştirdiğine inanıyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Evet başlıkta da görebileceğiniz gibi böyle bir soru sormaktayım daha doğrusu ön görüşte bulunmaktayım. Bunun sebebi de bir çoğumuzun hile kullandıktan sonra bir süre hilesiz devam etmek zorunda kalmalarıdır. En çok hileyi CS:GO'da ve o tarz fps oyunlarına kullandım. Ve belli başlı pubg tarzı oyunlarda kullandım. Bu sorum daha çok legit oynayan insanları kapsadığı için troll ve bariz hile kullanan arkadaşları kapsamıyor. CS:GO'da bildiğiniz gibi hileler çok patchleniyor veyahut detected oluyorlar. Ve bir süre hilesiz oynamanız gerekiyor. Ben bu tarz bir zamanda hilenin beni geliştirdiğini ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olduğunu anladım. Hile sayesinde insanların nerde durduğunu ne tarz hareketler sergilediğini ve kafasına nişan almanın bir hayli kolaylaştırdığı bu sayede kas hafızamızın(hafızamın) geliştiğini düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinize açığım :)

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hile fazlasıyla geliştiriyor bence tabii ki bu sadece legitler için geçerli. Tahmin yeteneğiniz ve oyun bilginiz artıyor. Ne tür durumlarda nabacağınızı daha iyi kavrayabiliyorsunuz. Beni de fazlasıyla geliştirdi

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet başlıkta da görebileceğiniz gibi böyle bir soru sormaktayım daha doğrusu ön görüşte bulunmaktayım. Bunun sebebi de bir çoğumuzun hile kullandıktan sonra bir süre hilesiz devam etmek zorunda kalmalarıdır. En çok hileyi CS:GO'da ve o tarz fps oyunlarına kullandım. Ve belli başlı pubg tarzı oyunlarda kullandım. Bu sorum daha çok legit oynayan insanları kapsadığı için troll ve bariz hile kullanan arkadaşları kapsamıyor. CS:GO'da bildiğiniz gibi hileler çok patchleniyor veyahut detected oluyorlar. Ve bir süre hilesiz oynamanız gerekiyor. Ben bu tarz bir zamanda hilenin beni geliştirdiğini ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olduğunu anladım. Hile sayesinde insanların nerde durduğunu ne tarz hareketler sergilediğini ve kafasına nişan almanın bir hayli kolaylaştırdığı bu sayede kas hafızamızın(hafızamın) geliştiğini düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinize açığım :)
kanka ben csgoda hile yapmıştım banda yedim ama adamların nerden gelebileceğini düşündülerini falan walhackle izlerken anlıyordum onun katkısı oldu açıkcası

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben hile ile bir zamanlar o kadar iyi oynuyordum ki adamlar gerçekten beni çok iyi oynuyor zannediyordu bir zaman sonra kas hafızası dediğimiz olay gelişiyor vücutta ve beyinde böylelikle oyunu oynama hızınız tepki süreniz azalıyor tek sıkıntısı hilesiz oynayınca bir garip hissediyorsunuz alıştığınız için :D

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilenin birçok yoldan geliştirip geliştirmediği kesinlikle tartışmaya açık bi konu fakat refleks olarak kötü etkilediği bence değişmez bi gerçek.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
geliştrme değillde daha zevklı hale getryor bnce

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cs go gibi fps oyunlarında oldukça iyiyim ama bu beni duygulandırıyor çünkü birçok insan hack kullanarak oynuyor ve fps oyunlarında beni hacklemeye zorluyor ama aimbot özelliğine ihtiyacım yok bu yüzden sadece esp/wallhack özelliğine ihtiyacım var çünkü iyi. çünkü amacım çok iyi.
ve evet benim yeteneğimi de artırıyor
CS:GO' da hilesiz oynayan çok az kişi vardır bence. Oyun hileye bir önlem almıyor saçma sapan bir sistemleri var seni bulmaları uzun sürüyor veya hileyi fixlemeleri. Ama bazen de oluyor bir ban dalgası geliyor herkes birden banlanıyor.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bencede insanların hareketlerini daha iyi kavramanı sağlıyor bu sayede bi nebze gelişebiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile geliştiriyor mu bilmem ama kendimi daha özgüvenli hissettiriyor. Daha çok bana özgüvenli oynamayı öğretiyor diyebiliriz.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tabikide geliştirmez daha da kötü yapar yeteneksizleştirir sonuçta hile vuruyor adamı sen değil ama oyundan zevk alırsın o ayrı bir mesele tabi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
özellikle aim hilesi biraz legit olduğu zaman aşırı derecede geliştiriyor mesela wall uzun bi süre oynayınca artık adamların nerden gelebileceğini ezberliyorsun

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben csde paralı hile kullanıyorum yaklaşık 6 ay kullandım 8 rozetli hesapta (hala ban yememişim :D) sadece cs de değil diğer bütün oyunlarda oyuncuların haraketlerini tahmin etmeye başladım daha iyi oynamaya başladım oyun zekam ve adamı görünce heyecanlanmam nerdeyse yok artık :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Ben hile ile bir zamanlar o kadar iyi oynuyordum ki adamlar gerçekten beni çok iyi oynuyor zannediyordu bir zaman sonra kas hafızası dediğimiz olay gelişiyor vücutta ve beyinde böylelikle oyunu oynama hızınız tepki süreniz azalıyor tek sıkıntısı hilesiz oynayınca bir garip hissediyorsunuz alıştığınız için :D
İlk başlarda onu çok yaşadım. Kendimi rahat hissetmiyordum ama ilerleyen vakitlerde geçiyor o

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
lolde oyun takibi karşı junglenın gelme timingini ne kadar ıyı oynarsan oynayasın ejderlerın onemını vs kavradım ıyı ldu yanbı

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile insanı evet geliştirir WH özellikle analizini güçlendirir. Ben CS:GO da WH kullanıyordum sadece ama rakip sadece karşıma çıkınca çünkü rakip tek 1 renk olunca odağım direk ona gidiyor bu sayede daha iyi oynayabiliyorum. WH siz de oynayabiliyorum benim için fark eden bir şey yok.. :D

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
knk aslında bana göre hile kullanmak geliştirmez sadece eğlence amaçlı vakit geçirme amaçlı kullanılır lakin cs:go da nasıl olduysa aim tutma gibi etmeler benm normal oynayışımıda etkilemişti

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şahsen geliştiriyor ya da geliştirmiyor değilde oyunun zevki hile ile katlanıyor. Karşının tilt oluşu cok tilt olabiliyor lakin karşına hileli biri gelince orda rekabet daha fazla oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...