kanka ben csgoda hile yapmıştım banda yedim ama adamların nerden gelebileceğini düşündülerini falan walhackle izlerken anlıyordum onun katkısı oldu açıkcasıEvet başlıkta da görebileceğiniz gibi böyle bir soru sormaktayım daha doğrusu ön görüşte bulunmaktayım. Bunun sebebi de bir çoğumuzun hile kullandıktan sonra bir süre hilesiz devam etmek zorunda kalmalarıdır. En çok hileyi CS:GO'da ve o tarz fps oyunlarına kullandım. Ve belli başlı pubg tarzı oyunlarda kullandım. Bu sorum daha çok legit oynayan insanları kapsadığı için troll ve bariz hile kullanan arkadaşları kapsamıyor. CS:GO'da bildiğiniz gibi hileler çok patchleniyor veyahut detected oluyorlar. Ve bir süre hilesiz oynamanız gerekiyor. Ben bu tarz bir zamanda hilenin beni geliştirdiğini ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olduğunu anladım. Hile sayesinde insanların nerde durduğunu ne tarz hareketler sergilediğini ve kafasına nişan almanın bir hayli kolaylaştırdığı bu sayede kas hafızamızın(hafızamın) geliştiğini düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinize açığım
bu yalanlanamaz bir gerçekkanka ben csgoda hile yapmıştım banda yedim ama adamların nerden gelebileceğini düşündülerini falan walhackle izlerken anlıyordum onun katkısı oldu açıkcası
Kanka suçuluyuz ama dersimizi aldık hhahhahhabu yalanlanamaz bir gerçek
CS:GO' da hilesiz oynayan çok az kişi vardır bence. Oyun hileye bir önlem almıyor saçma sapan bir sistemleri var seni bulmaları uzun sürüyor veya hileyi fixlemeleri. Ama bazen de oluyor bir ban dalgası geliyor herkes birden banlanıyor.cs go gibi fps oyunlarında oldukça iyiyim ama bu beni duygulandırıyor çünkü birçok insan hack kullanarak oynuyor ve fps oyunlarında beni hacklemeye zorluyor ama aimbot özelliğine ihtiyacım yok bu yüzden sadece esp/wallhack özelliğine ihtiyacım var çünkü iyi. çünkü amacım çok iyi.
ve evet benim yeteneğimi de artırıyor
İlk başlarda onu çok yaşadım. Kendimi rahat hissetmiyordum ama ilerleyen vakitlerde geçiyor oBen hile ile bir zamanlar o kadar iyi oynuyordum ki adamlar gerçekten beni çok iyi oynuyor zannediyordu bir zaman sonra kas hafızası dediğimiz olay gelişiyor vücutta ve beyinde böylelikle oyunu oynama hızınız tepki süreniz azalıyor tek sıkıntısı hilesiz oynayınca bir garip hissediyorsunuz alıştığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?