Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka çok zor hileyi bırakman hiç rage olmaman lazım csgo da mevlana gelcek bi tane sonra indirip sende aççan. Rage olmaman sakin olman lazım ve hile gelince quit at başka oyuna gir.
[QUOTE = "gk5050, post: 3522945, member: 56300"]
What advice is given to quit the cheat, it is best to delete it, once the download is loaded, you want to open it.
[/ QUOTE]
hahahaa , simple , just stop
Hilenin olayı zaten herkesin yapamadığını yapabildiğin için zevk vermesi. Sonuçta oyun bunlar. Bazıları gibi çok ciddiye alıp hayat memat meselesi haline getirmemek lazım. Ama işe bi kez girdin mi aklının bi tarafı hep burada olacak.
Hileyi bırakmak oyunu bırakmakla olur kardeşim. Maks 1 ay o hile kullandığın oyunu oynama oyuna tekrar başlayınca bırakıyorsun. Ben Warframe ve Warface'de hile kullanıyordum sonra bırakmak için bu dediğimi yaptım ve hilesiz oynayabiliyorum artık.
uyusturucu gıbı bagımlılık yapa bılır hıleyı ılk once aklından cıkart ondan sonra bıraz oyun oyna aklınamı geldı bırak aklından yavaş yavaş sılınsın sonra hıleyı sılmeye odaklan sıl devam et
hile aslında pek iyi bişey değil hileyi bırakabilrisin sen aslında hileyi açınca güzel oynuyorsun ama hilesiz sen bir hiçsin o yüzden hileyi bırak ve o oyun içinde kendini eğit youtube dan oynadığın oyunla alakalı yararlı videolar izle kendini geliştirdikçe hileye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın işte o zaman hileyi bırakabilirsin
Öncelikle topluluk sunucularına gir sadece izleme hilesi açık olsun. Böyle bir iki hafta oyna. Zamanla aimin iyleşir. Oynaman güzelleşir ve artık kendiliğinden hile yapmayı istemezsin.