Hileyi Nasıl Bırakabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka çok zor hileyi bırakman hiç rage olmaman lazım csgo da mevlana gelcek bi tane sonra indirip sende aççan. Rage olmaman sakin olman lazım ve hile gelince quit at başka oyuna gir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "gk5050, post: 3522945, member: 56300"]
What advice is given to quit the cheat, it :D is best to delete it, once the download is loaded, you want to open it.
[/ QUOTE]
hahahaa , simple , just stop

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mm
Post automatically merged:

sen iyisi mi direk oyunu sil hocam belirli bir süre alışmış olursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hilenin olayı zaten herkesin yapamadığını yapabildiğin için zevk vermesi. Sonuçta oyun bunlar. Bazıları gibi çok ciddiye alıp hayat memat meselesi haline getirmemek lazım. Ama işe bi kez girdin mi aklının bi tarafı hep burada olacak.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
azaltarak bırak hemen birden olmaz önce aimbot varsa onu kapa sonra wh yi aimbot varsa ondan ban yersin zaten

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Maalesef bırakman çok zor. %1 diyelim buna :/ . 15 yıldır oyunları hileli oynuyorum ve bırakamadım. Bırakmak istersende ara veriyorsun öyle diyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile ile bi yere varamıyıcağını düşünürüsen evet bırakabilirsin kendince

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hile kullanmayı bırakmak cok zor knk ama oyunu ve hileyi silersen bi süreliğine belki birakma şansın olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hileyi bırakmak oyunu bırakmakla olur kardeşim. Maks 1 ay o hile kullandığın oyunu oynama oyuna tekrar başlayınca bırakıyorsun. Ben Warframe ve Warface'de hile kullanıyordum sonra bırakmak için bu dediğimi yaptım ve hilesiz oynayabiliyorum artık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile bırmak zor be knk bulursan bana da söyle bağımlılık yapıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
uyusturucu gıbı bagımlılık yapa bılır hıleyı ılk once aklından cıkart ondan sonra bıraz oyun oyna aklınamı geldı bırak aklından yavaş yavaş sılınsın sonra hıleyı sılmeye odaklan sıl devam et

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hileyi bırakmak bıraz zor ama alışırsan ve oyundan zevk almaya bakarsan bıraka bilirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile aslında pek iyi bişey değil hileyi bırakabilrisin sen aslında hileyi açınca güzel oynuyorsun ama hilesiz sen bir hiçsin o yüzden hileyi bırak ve o oyun içinde kendini eğit youtube dan oynadığın oyunla alakalı yararlı videolar izle kendini geliştirdikçe hileye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın işte o zaman hileyi bırakabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
csgo zaten hile dolu bir oyun valorant indirip başlamanı öneririm.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sil öyle bir kaç el gir sonra birdaha aç sonra tekrar normal gir normal oynamayı arttır yavaş yavaş unutursun açarkeb oyunu

Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle topluluk sunucularına gir sadece izleme hilesi açık olsun. Böyle bir iki hafta oyna. Zamanla aimin iyleşir. Oynaman güzelleşir ve artık kendiliğinden hile yapmayı istemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kendini oyunda geliştirirsen iyi oynadığını görürsen bırakırsın hile o kadarda bağımlılık yapacak bişey değil

Üye
5 HİZMET YILI
Valla Teşekkürler Beyler Konu Baya Tutmuş Şaşırdım Ve Demek Bırakamayacam Olsun Bizde Böyle Devam Edelim Bali :D
Post automatically merged:

Sadece WallHack Aç Diyen Arkadaşın Fikrini Yapıyorum Güzel Oluyor Fikir İçin Teşekkürler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...