Hitfile ile dosya indirirken premium istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selamlar. Ben unity ile oyun geliştiriyorum ve bir asseti hitfile dan indirmem gerekiyor fakat boyutu biraz büyük olduğu için indiremiyorum. Premium almam şart mı yoksa farklı bir yol var mı bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Premium link generator tarzı sitelerde şansını deneyebilirsin. Bazıları ücretsiz olarak premium link üretiyor.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Selamlar. Ben unity ile oyun geliştiriyorum ve bir asseti hitfile dan indirmem gerekiyor fakat boyutu biraz büyük olduğu için indiremiyorum. Premium almam şart mı yoksa farklı bir yol var mı bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
yorum yaptıkca aktıflesıyor..

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
premium satın almalısın maalesef.

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Premium link generator tarzı sitelerde şansını deneyebilirsin. Bazıları ücretsiz olarak premium link üretiyor.
eyvallah aga dediğin gibi aradım biraz sonra redditte bi siteye denk geldim linkten linke zıplatıyo 10 tane siteye bi sürü reklam yediriyo ama sonuç veriyo scam değil. link paylaşmak yasak mı bilmiyorum burada ama ihtiyacı olana özelden atarım siteyi. tekrar sağolun iyi akşamlar.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eyvallah aga dediğin gibi aradım biraz sonra redditte bi siteye denk geldim linkten linke zıplatıyo 10 tane siteye bi sürü reklam yediriyo ama sonuç veriyo scam değil. link paylaşmak yasak mı bilmiyorum burada ama ihtiyacı olana özelden atarım siteyi. tekrar sağolun iyi akşamlar.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar :)

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Turbobit sitesi de öyle ben turbobit downloader sitelerinden indiriyodum belki o site için de vardır

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
özel downloader siteler araştır biraz reklamlı ama o kadarını çekersin heralde ucunda dosyan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...