3 Şub 2022 Yasaklandı #21 akif3838 A Banlı Üye Katılım 20 Kas 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Tepki puanı 64 Ödüller 5 8 HİZMET YILI avcı01' Alıntı: Eskiden mining yapmayı bırakınca 7 gün içinde yolluyolardı yada ayın 28.de yolluyolardı. Genişletmek için tıklayın ... Ayın 28i kaldırıldı 7 gün hala duruyor sadece desteğe yazmanız lazım.
avcı01' Alıntı: Eskiden mining yapmayı bırakınca 7 gün içinde yolluyolardı yada ayın 28.de yolluyolardı. Genişletmek için tıklayın ... Ayın 28i kaldırıldı 7 gün hala duruyor sadece desteğe yazmanız lazım.
4 Şub 2022 #22 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle bişey buldum galiba 0.1 den önce çıkamıyorsun yollanmıyor artık sanırsam paran.Cüzdanda pasif olarak kalıyor paran.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle bişey buldum galiba 0.1 den önce çıkamıyorsun yollanmıyor artık sanırsam paran.Cüzdanda pasif olarak kalıyor paran.
4 Şub 2022 Yasaklandı #23 akif3838 A Banlı Üye Katılım 20 Kas 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Tepki puanı 64 Ödüller 5 8 HİZMET YILI avcı01' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle bişey buldum galiba 0.1 den önce çıkamıyorsun yollanmıyor artık sanırsam paran.Cüzdanda pasif olarak kalıyor paran. Genişletmek için tıklayın ... Evet öyle ama istersen transfer ücretini tamamen ödeyerek içerdeki paranı alabiliyorsun.
avcı01' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle bişey buldum galiba 0.1 den önce çıkamıyorsun yollanmıyor artık sanırsam paran.Cüzdanda pasif olarak kalıyor paran. Genişletmek için tıklayın ... Evet öyle ama istersen transfer ücretini tamamen ödeyerek içerdeki paranı alabiliyorsun.
4 Şub 2022 #24 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI akif3838' Alıntı: Evet öyle ama istersen transfer ücretini tamamen ödeyerek içerdeki paranı alabiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Bu kadar sık politika mı değişir ya .Havuzlarda sapıttı eth ağı güncellendikçe.
akif3838' Alıntı: Evet öyle ama istersen transfer ücretini tamamen ödeyerek içerdeki paranı alabiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Bu kadar sık politika mı değişir ya .Havuzlarda sapıttı eth ağı güncellendikçe.
4 Şub 2022 #25 ulasyagmur51 U Süper Üye Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Tepki puanı 23 Ödüller 1 Yaş 28 4 HİZMET YILI Bende kullanıyorum denemiştim havuz değiştirmeyi elimdeki coinler gitmedi ama sen yinede başka tavsiyeleride bekle işini garantiye al.
Bende kullanıyorum denemiştim havuz değiştirmeyi elimdeki coinler gitmedi ama sen yinede başka tavsiyeleride bekle işini garantiye al.