Valorant HWID Banımı Kaldırmayı Başardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle merhaba arkadaşlar burda bahsedeceğim yöntem kesin bi yöntem değil öncelikle bunu bilin başka bilgisayarlarda denemedim.

hwid yiyeli 1 ay falan oluyor bu arada senin süren dolmuştur 6 ay geçtiğinden banın kalkmıştır gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın

yapmanız gerekenler :

1-Güvendiğiniz bir hwid spoofer'i kullanarak şu an bulunduğunuz sistemi spoof etmek (KENDİ SPOOFER'IMI PAYLAŞMAYACAĞIM BOŞA İSTEMEYİN PİYASADA 49 DOLARA SATILIYOR ARAŞTIRIRSANIZ BULURSUNUZ)

2-Daha sonra hangi windows versiyonunu kullanıyorsanız onu öğrenin örneğin ben windows 10'un son versiyonu olan 2009 20H2 versiyonunu kullanıyordum

3-Daha düşük ya da daha yüksek versiyona sahip bir windows kurun ben "windows 10 2009 20H2" iken "windows 10 1909" a geçtim yani sürümü düşürdüm (yükseltmeyi denemedim çünkü en son sürüme sahiptim zaten)

4-Windows kurulumu tamamlanınca hiçbir driver'ı yüklemedim hiçbir şey yüklemedim chrome bile direkt flash belleğimin içinden spooferi attım açtım tekrar spoof ettim

5-Yeniden başlatıp gerekli her şeyi kurdum (driver,program vs) ve daha sonra tekrar yeniden başlattım.

6-valorantı kurdum

7-oyuna geçtim 10 15 el oldu hala ban yemedim ki normalde 10dk oynadıktan sonra ban yiyorsunuz bilirsiniz.

tekrar belirteyim bu yöntem kesin değildir sizde olmazsa gelip bana ağlamayın baştan söyleyim yok o kadar uğraştırdın olmadı da diye gelmeyin bana bende çalıştı sizinle paylaşmak istedim iyi forumlar dilerim.

edit : arkadaşlar 49 dolarlık spoofer'im normal şekilde etkili olmuyordu zamanında valorantı ve vanguardı tamamen kaldırıp spooferimi açıp tekrar yüklemiştim işe yaramamıştı aynı sürüm format attım spoofer açtım yine işe yaramadı yani senin spooferin kaliteli para verip almışsın spooferle alakalıdır demeyin öyle olsa başta da çalışırdı.

ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 SÜRÜMLERİ İÇİN ŞU SİTEYİ KULLANIN :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
BU SİTENİN ADI TECHBENCH ARADIĞINIZ HER TÜRLÜ İSO DOSYASINA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
1.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Teşekkürler yararlı bilgi. Deneyen bir kaç kişi daha bulabilirsek bu yöntemin çalıştığını kanıtlayabiliriz. Sağolasın dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
denene bilir yiyenler baksın olmadı yazılımcı kişilere götürsün onlar 0 lar zaten pcnın bütün hwidlerini professyonel kişilerden bahsediyorum

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ya kardeş 49 dolara spoofer alacağına 30 tl ye yeni çıkan valorant hilesi var onda kendi spooferi var zaten gir spooferla aç yani ne 49 dolar veriyosun hay senin beynine :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Teşekkürler. Başka deneyen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ben black squad ta ban aldım format attım hala ban yıyorum baska hard dısc kullandım 10 dk ıcınde hala ban yıyorum ve bır turlu cozemedım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapan varsa veya yapanlar doğruluğu anlaşılır ama bence böyle oyunlarda hileye gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ya kardeş 49 dolara spoofer alacağına 30 tl ye yeni çıkan valorant hilesi var onda kendi spooferi var zaten gir spooferla aç yani ne 49 dolar veriyosun hay senin beynine :D
ben kullandım hileyi spoofer vardı hatta ama hwid yedim hala açamıyorum zaten ders oldu bu olay bana

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok meşakkatli duruyor ya uğraşılcak dert değil oyunu salarım heralde direkt :D ama teşekkürler oldukça faydalı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sana yorum yazmak için alarm kurdum şimdi kardeşim senin mantığınla hareket edelim RTX 3090 ekran kartı ne kadar 20.000 TL peki gtx 1050 ne kadar 1500tl ama ikiside ekran kartı neden biri diğerinden çok daha pahalı? çünkü diğerinden daha iyi değil mi? ben para vermiş almışım ki benim aldığım spoofer piyasadaki en iyilerinden 150-200 yorumdan sadece 10-15 i kötüydü sen o 30 tlye valorant hilesi ve spoofer alıyorsan direk formatı bas çoktan virüsü saplamışlardır sana valorantta düzgün hilelerin günlüğü 10 euro bak sadece günlüğü 10 eurodan başlıyor sen bana spoofer + hile 30 tl diyorsun :D?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yararli bilgi denemeye değer ama 50 dolar da az para değil aga

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sana yorum yazmak için alarm kurdum şimdi kardeşim senin mantığınla hareket edelim RTX 3090 ekran kartı ne kadar 20.000 TL peki gtx 1050 ne kadar 1500tl ama ikiside ekran kartı neden biri diğerinden çok daha pahalı? çünkü diğerinden daha iyi değil mi? ben para vermiş almışım ki benim aldığım spoofer piyasadaki en iyilerinden 150-200 yorumdan sadece 10-15 i kötüydü sen o 30 tlye valorant hilesi ve spoofer alıyorsan direk formatı bas çoktan virüsü saplamışlardır sana valorantta düzgün hilelerin günlüğü 10 euro bak sadece günlüğü 10 eurodan başlıyor sen bana spoofer + hile 30 tl diyorsun :D?
kardeşim hilenin içinde spoofer var zaten o 30 lira dediğimde günlüğü 10 tl olan hilenin cracklenmiş hali bilip bilmeden gelme :D cahil seni
Post automatically merged:

ben kullandım hileyi spoofer vardı hatta ama hwid yedim hala açamıyorum zaten ders oldu bu olay bana
:D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kardeşim hilenin içinde spoofer var zaten o 30 lira dediğimde günlüğü 10 tl olan hilenin cracklenmiş hali bilip bilmeden gelme :D cahil seni
Post automatically merged:

:D
kanka yanlış anlama ama yukarda mala anlatır gibi anlattım hala neyi savunuyorsun anlamadım günlüğü 10 lira bir şey mi :D ben sana diyorum ki piyasada neler neler var senin 1 aylık maaşına 1 hafta veriyorlar çünkü daha gelişmiş daha iyi kodlanmış daha üstün kişiler yazmış sen bana hala savunma yapıyorsun bi de cahil diyorsun cahil olan sensin

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka yanlış anlama ama yukarda mala anlatır gibi anlattım hala neyi savunuyorsun anlamadım günlüğü 10 lira bir şey mi :D ben sana diyorum ki piyasada neler neler var senin 1 aylık maaşına 1 hafta veriyorlar çünkü daha gelişmiş daha iyi kodlanmış daha üstün kişiler yazmış sen bana hala savunma yapıyorsun bi de cahil diyorsun cahil olan sensin
kardeş anlamadığın şey şu zaten piyasadaki en gelişmiş yazılım covert cheats de ve onun aylığı 150 euro günlüğü 10 euro bende sana diyorumki bizim türkler bunu cracklemiş "en gelişmişini" sonra 30 tl ye felan satıyorlar diyorum anlamıyosun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...