400 lp enjoyer
Süper Üye
aldığın itemleri rünleri fln yazsan çok tatlı olurSelamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda ne oynasak, sc lig kasmak için yeterli mi diyen çok insan gördüm. Aklıma gelen tavsiyeleri yazacağım.
Umarım Faydası dokunur. Zaman geçtikçe ekleme de yapacağım.
Tr sunucusunda %70 winrate ile master oldum adc oynayarak. Ancak Adc ile Takımı taşımaya çalışmak yorucu. EXP paylaştığınız için her zaman rakip midden ve toptan levelde geride kalıyorsunuz.
Yüksek Winrate ile Mastera çıkma mevzusunu Westte yapayım dedim ama sadece Tristana Mid oynadım.
Sadece Tristana Mid oynarak bugün %70 winrate ile West Master oldum.
Neden Tristana Mid oynamalısınız?
1v1 ' de koridorda kesemediği kimse yok. Heleki script ile takır takır kite ve sidestep atıyor. Karşınıza zed talon gibi şampiyonlar gelirse rünlerden bone plating alıp kafasına atlayıp space tuşuna basmanız yeterli.
1.5 milyon Master yasuo zort oldu. 400k Master zed zort oldu. Zaten Tristana Mid meta. Birde script ile daha da güçlü menzili sayesinde. Oyun ilerledikçe şampiyonun menzili artıyor.
Oto atak Menzili artınca attığınız kite daha da verimli ve yıkıcı oluyor. Koridorda 2 levelde ya da 3 levelde karşınızda kim olursa olsun kafasına atlayıp space tuşuna basıyorsunuz direkt yarı can.
Adc şampiyonlarının midde daha iyi olduğunu yüksek elo oyuncuları bilir. Hatta bazı arkadaşlar Kaisa Top falan yapıyor. Ama Tristana başka bir mevzu. Oynaması çok basit. Tasarım çok basit.
Ve oyunun her aşamasında güçlü. Tristana Mid oynarak çok hızlı lig kasabilirsiniz. Umarım faydasını görürsünüz. Bol winler
Basic itemler lethal tempo rün build kraken hayalet tahsildar ebedi diğerleri de duruma göre tank varsa dominik vs. falan iştealdığın itemleri rünleri fln yazsan çok tatlı olur
heryerdesin be başkan eyvBasic itemler lethal tempo rün build kraken hayalet tahsildar ebedi diğerleri de duruma göre tank varsa dominik vs. falan işte
Hatırlattığınız iyi oldu hocam.aldığın itemleri rünleri fln yazsan çok tatlı olur
umarım faydası dokunur hocam. Bol winlerdenenir bu arada teşekkürler
Eskiden AP tris mid yapardık ah be abiumarım faydası dokunur hocam. Bol winler
kana susamışıda araya kaynatmak lazım bazı maçlarda.Basic itemler lethal tempo rün build kraken hayalet tahsildar ebedi diğerleri de duruma göre tank varsa dominik vs. falan işte
adcye tahsildar alınmaz bro. karakterin kalitesini düşürür elmastan sonra alan çok nadirdir gümüş elo 2. item tahsildar çekiyor tabi orası ayrı mevzuBasic itemler lethal tempo rün build kraken hayalet tahsildar ebedi diğerleri de duruma göre tank varsa dominik vs. falan işte
Mis gibi de alınır elmas eloda da alıyorum chall eloda da her maçta alınmayabilir genel itibariyle alınır alınmaz diye bir şey yokadcye tahsildar alınmaz bro. karakterin kalitesini düşürür elmastan sonra alan çok nadirdir gümüş elo 2. item tahsildar çekiyor tabi orası ayrı mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?