Hızlı Lig Kasmak İsteyenlere Tavsiyeler : Tristana Mid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tavsiye ettiğinden dolayı teşekkür ederiz. Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi eğlenceler dileriz.

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
adcye tahsildar alınmaz bro. karakterin kalitesini düşürür elmastan sonra alan çok nadirdir gümüş elo 2. item tahsildar çekiyor tabi orası ayrı mevzu
katılmıyorum knk. alınıyor. cha değilim ama elmas 2 yim. alıyoruz, tavsiyede ediyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ap kassak aynı durum geçerli olur mu acaba ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tristana başlı başına çok güçlü zaten dodgelenebilen skilli yok ama tek atıyor. Peki karşımıza pantheon gelirse ne yapacağız? Onu geçtim bot oyuncunuz bilmiyorsa ad alır takımınız full ad olur. Mid ap metası var bence alın veigar viktor bakın keyfinize.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tristana başlı başına çok güçlü zaten dodgelenebilen skilli yok ama tek atıyor. Peki karşımıza pantheon gelirse ne yapacağız? Onu geçtim bot oyuncunuz bilmiyorsa ad alır takımınız full ad olur. Mid ap metası var bence alın veigar viktor bakın keyfinize.
illa her oyun ad ap diye takım kompu kurmana gerek yok kendinizi kısıtlamayın ayrıca pantheon gelirse ne yapacağız diyosun banlayabilirsin zor değil zaten tristana mid olayı solo carry atmak için adc maymun gelirse sen taşı diye yapılıyor yanına jung main birini bulursan hele sc kullanan lig kasmak o kadar da zor değil

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar top laneye darius alıyorsunuz suuportada kendi arkadaşınızı koyuyorsunuz bu taktikle bende mastera kadar çıkabildim trde ilerleyen oyun safhasında support sadece sizinle oynuyor siz zaten gerekeni yapıyrosunuz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok mantıklı bu arada. zaten çar kule dümanı, Pat PAt , PAT!

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Haklısın hocam ama ap mevzusunda 1 şampiyon olması yeterli. Junglenin ap olması genelde yetiyor. Tristananın haritada kurduğu baskıyı hiçbir mid şampiyonu kuramıyor. Kule canavarı olduğu için kısa sürede 2 tane kuleyi çerez gibi eritiyor. Takım savaşına uzaksan direkt kulelere abanıp haritada yine baskı kuruyorsun.
Viktor ve Veigar güçlü şampiyonlar ama yüksek eloda oyun oynatmıyorlar. Hele Viktor ile flash yokken midde adım atamıyorsun. Adım attığın an rakip jarvan rakip gragas gelip kesiyor. Tristanayı bu apclerden ayıran şey ganklerden çok rahat kaçabilmesi bir de
Post automatically merged:

tristana gibi midde saçma hasar çıkartan karakter onerilerin varsa onlarıda yazabilir misin?

level 3 te w ile üstüne atlayıp space basıyorsun bukadar
Eskiden Lucian vardı hocam oynardım ama rito lucian mid metasını belledi sağolsun. Şu an Tristana dışında tavsiye edebileceğim Cassiopeia ve Anivia var ancak bana göre bu ikisi soloq için sıkıntı. Cassiopeia çok güçlü ancak karşı jungleda iyi bir jarvan iyi bir gragas varsa midde atım atılmıyor. Adım attığınız an gelip flashınızı alıyor daha sonra 2.ganke kesiyorlar.

Böyle bir konu arıyordum. Sc ile hangi hero ile oynasam tr serverinde taşıyamıyorum. Böyle tek görebileceğim tek başına maç kapasitesi olan başka hero önerileri var mı. Diana samira cait vayne hepsini denedim olmuyor. Taşınmıyor
Bot lanede Tr oyuncularını taşımaya çalışmak gerçekten sıkıntı hocam. Bot lanede support ile exp paylaştığınız için hem rakip midden hem de rakip toptan levelda geride kalıyorsunuz. Tavsiyem Midde Tristana ve Cassiopeia oynamanızdır

Son düzenleme:
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bilgi için çok sağ olun hocam. Tristana mainleme vakti gelmiş o zaman :D

Böyle bir konu arıyordum. Sc ile hangi hero ile oynasam tr serverinde taşıyamıyorum. Böyle tek görebileceğim tek başına maç kapasitesi olan başka hero önerileri var mı. Diana samira cait vayne hepsini denedim olmuyor. Taşınmıyor
Hocam Vayne solo oynayın, oyun bilginizi geliştirin. Çoğu oyunu dar eder, taşırsınız.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aldığın itemleri rünleri fln yazsan çok tatlı olur
Klasik adc itemleri bi yerden sonra tristana minigun oluyor

Bilgi için çok sağ olun hocam. Tristana mainleme vakti gelmiş o zaman :D

Hocam Vayne solo oynayın, oyun bilginizi geliştirin. Çoğu oyunu dar eder, taşırsınız.
vayne gerçekten güçlü ama early gamede sıkıntı çekiyor

Ap kassak aynı durum geçerli olur mu acaba ?
ap tristana tavsiye etmiyorum farklı ap çarları varken komik olur :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Haklısın hocam ama ap mevzusunda 1 şampiyon olması yeterli. Junglenin ap olması genelde yetiyor. Tristananın haritada kurduğu baskıyı hiçbir mid şampiyonu kuramıyor. Kule canavarı olduğu için kısa sürede 2 tane kuleyi çerez gibi eritiyor. Takım savaşına uzaksan direkt kulelere abanıp haritada yine baskı kuruyorsun.
Viktor ve Veigar güçlü şampiyonlar ama yüksek eloda oyun oynatmıyorlar. Hele Viktor ile flash yokken midde adım atamıyorsun. Adım attığın an rakip jarvan rakip gragas gelip kesiyor. Tristanayı bu apclerden ayıran şey ganklerden çok rahat kaçabilmesi bir de

Eskiden Lucian vardı hocam oynardım ama rito lucian mid metasını belledi sağolsun. Şu an Tristana dışında tavsiye edebileceğim Cassiopeia ve Anivia var ancak bana göre bu ikisi soloq için sıkıntı. Cassiopeia çok güçlü ancak karşı jungleda iyi bir jarvan iyi bir gragas varsa midde atım atılmıyor. Adım attığınız an gelip flashınızı alıyor daha sonra 2.ganke kesiyorlar.

Bot lanede Tr oyuncularını taşımaya çalışmak gerçekten sıkıntı hocam. Bot lanede support ile exp paylaştığınız için hem rakip midden hem de rakip toptan levelda geride kalıyorsunuz. Tavsiyem Midde Tristana ve Cassiopeia oynamanızdır
sende haklısın bakalım oynayacağım

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
abi sapuık gibi server anasını satayım, mid kalista alan gördüm ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mid AP varusta çok iyi arkadaşlar şuan

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
tristana mid bi kaç yerde gördüm gerçekten kazandırıyo adam 20 maç üst üste winliyodu bi deneyim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...