Hızlı Lig Kasmak İsteyenlere Tavsiyeler : Tristana Mid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lovelak
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Basic itemler lethal tempo rün build kraken hayalet tahsildar ebedi diğerleri de duruma göre tank varsa dominik vs. falan işte

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Birader o değilde az önce de isyan ettim, bunlaro tr de denemeyin ya. Valla oyunun boku çıkıyor

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok iyi olmuş bu bilgilendirme. Scde şampiyon çok etkili oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
op pick bu arada low elo için birebir deneyin pişman olmazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yararlı olmus deniceğim şimdi eşleşiyorum

discord neurs1
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yararlı bilgi çoğu kişinin işine yarayacağına eminim

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
benimde zamaninda mastera kadar ciktigim bir sampiyondur zorlandigi sampiyon neredeyse yoktu bitkinlik alinca

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka deneedim oluyor gerçekten ama takım troll sanıp 2 kere maç bozdu gerçekten garip ortam

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Paylaşımın ve tavsiyelerin için teşekkürler. En kısa zaman da denenir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tahsildara neden öyle dediniz hocam gayet op

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda ne oynasak, sc lig kasmak için yeterli mi diyen çok insan gördüm. Aklıma gelen tavsiyeleri yazacağım.
Umarım Faydası dokunur. Zaman geçtikçe ekleme de yapacağım.
Tr sunucusunda %70 winrate ile master oldum adc oynayarak. Ancak Adc ile Takımı taşımaya çalışmak yorucu. EXP paylaştığınız için her zaman rakip midden ve toptan levelde geride kalıyorsunuz.
Yüksek Winrate ile Mastera çıkma mevzusunu Westte yapayım dedim ama sadece Tristana Mid oynadım.
Sadece Tristana Mid oynarak bugün %70 winrate ile West Master oldum.
Neden Tristana Mid oynamalısınız?
1v1 ' de koridorda kesemediği kimse yok. Heleki script ile takır takır kite ve sidestep atıyor. Karşınıza zed talon gibi şampiyonlar gelirse rünlerden bone plating alıp kafasına atlayıp space tuşuna basmanız yeterli.
1.5 milyon Master yasuo zort oldu. 400k Master zed zort oldu. Zaten Tristana Mid meta. Birde script ile daha da güçlü menzili sayesinde. Oyun ilerledikçe şampiyonun menzili artıyor.
Oto atak Menzili artınca attığınız kite daha da verimli ve yıkıcı oluyor. Koridorda 2 levelde ya da 3 levelde karşınızda kim olursa olsun kafasına atlayıp space tuşuna basıyorsunuz direkt yarı can.
Adc şampiyonlarının midde daha iyi olduğunu yüksek elo oyuncuları bilir. Hatta bazı arkadaşlar Kaisa Top falan yapıyor. Ama Tristana başka bir mevzu. Oynaması çok basit. Tasarım çok basit.
Ve oyunun her aşamasında güçlü. Tristana Mid oynarak çok hızlı lig kasabilirsiniz. Umarım faydasını görürsünüz. Bol winler
İlk eşya: Her zaman Kraken Katili. Normalde karşıda tank olmadığında Galeforce alınır ama sc mükemmel kite attığı için ve krakenin vereceği saldırı hızı kite performansını arttırdığı için Kraken baya iyi. Karşıda hiç tank yoksa Galeforce alınabilir ama sc nin kullanmasına izin vermeyin. Sc biraz garip kullanıyor Galeforceyi.
İkinci Eşya: Hayalet Dansçı. Hayalet Dansçı Tristana ile en iyi çalışan eşya olabilir. Hem saldırı hızı hem hareket hızı vermesi sebebiyle. Çok öndeyseniz Ebedi alabilirsiniz ikinci eşya. Çok önde değilseniz hayalet dansçıdan devam.
3. Eşya: Ebedi Kılıç. Normalde Kanasusamışa nerf atmadan önce her zaman Kanasusamış alırdım 3. eşya. Ama biraz nerflediler. Ebediden devam.
4. Eşya Karşıda tank var ise Dominik yok ise Kanasusamış.
5. Eşya Guardian Angel veya Randuin veya Malmortius.
Rakipte Çok ap var ise son eşya Malmortius. Rakipte çok Adc var ise Randuin.
Çizmede her zaman saldırı hızı çizmesi almaya gerek yok. Karşıda 2 adc var ise ninja tabi alınabilir.
Rün olarak Lethal Tempo her zaman. İkinci rünlerden yeşil olanlar her zaman. Bone plating çok önemli all in yapabilmek için
RÜN TERCİHLERİ
1. Lethal tempo + yeşil dayanıklılık rünleri ( bone plating, demolish, overgrowth) KARŞINIZDA ZED KATARINA GIBI ŞAMPİYONLAR VAR İSE BU RÜN
2. Press The Attack+ bone plating , demolish ( Lethal tempoya gelen nerften sonra tercih edilebilir. Oyun late gameye kalırsa işlevi düşüyor ama early gamede oyunun en güçlü rünlerinden birisidir press the attack. Press The Attack koridorda agresif oynayacaksanız ve kendinize güveniyorsanız almanız gereken bir rün. Low elo arkadaşlara tavsiye etmem.
3. Hail Of Blades(Keskin Sağanak) Koridoru kazandırabilir ama latede tam anlamıyla çöp bir rün. Middeki rakibim Lux, Annie gibi npc şampiyonlarıysa alıyorum bazen ancak takım savaşlarında işe yaramayan bir rün.
bir ara yayıncı nemessis tarafından görmüştüm master olduğunu duyunca deneyesim geldi teşekkürler hocam

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
tristana otp ve sürekli mid tristana yapan birisi olarak karşına geldiğinde seni zorlayacak çok fazla hero var
syndra e si ile
yasuo duvarı ile
vlad w su ile
pantheona zaten diyecek bişi yok
bu herolar senin e stecklemeni çok rahat engelleyip kombonu bozabilecek seni ct leyebilecek herolar ve tristana e patlatamazsa hiç bir işe yaramaz
yasuoyu late de döversin fakat kalanları late beklesen her şey daha kötü hale gelir
işte bu yüzden bi yuumi duo şart o zaman 2v5 rahat taşırsınız maçları lane de dayak yesen bile late de kesin kasıyorsun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
mastera çıkmak için tris mid çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...