Nader11ndeu' Alıntı:Böyle konu başlığı mı olur ?
Joaseph' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Böyle konu başlığı mı olur ?
Kardeşim ne koyucağımı bilemedim kusura bakma başlık söyle hemen değiştiriyim özür dilerim..
Ozan1' Alıntı:Joaseph' Alıntı:Kardeşim ne koyucağımı bilemedim kusura bakma başlık söyle hemen değiştiriyim özür dilerim..
Ne Kardeşimii !
oHakikiDost' Alıntı:
oHakikiDost' Alıntı:Classics Site Kodu Kopyala ama Yapıştır Gelmezse Bozuk sorun çözüm yardım et
Konu yararlı gerçekten ama en rahat kasabileceği mod Kurt avıdır bir çok albay rütbesinde insanla konuştuğum bi konudur. Çoğunuda yıldız olmak için gp kasarken görebilirsin. Panel Altı seri odalarında gerçekten çok seri gp kasımı mevcut. Ve hiç uyumayan insanlar oluyor genelde ben Aeria serverinde bir grup arkadaşla kasıyorum yaklaşık 1.5 - 2 hafta kadar oldu. Şu anda Kıdemli Yüzbaşı rütbesine ulaştım 200 bin gp kadar kaldı Görevli Yüzbaşı rütbesi için. En etkili yol Panel Altı seridirOzan1' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-wolftü-seri-gp-kasma-hilesi-2016.mh
AL KARDEŞİM Nasıl Rütbe Atlanır Seri Gp Kasma Exorcism Kardeşimin Konusu Net Şekilde Anlatılmıştır
LastDood' Alıntı:Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Konu yararlı gerçekten ama en rahat kasabileceği mod Kurt avıdır bir çok albay rütbesinde insanla konuştuğum bi konudur. Çoğunuda yıldız olmak için gp kasarken görebilirsin. Panel Altı seri odalarında gerçekten çok seri gp kasımı mevcut. Ve hiç uyumayan insanlar oluyor genelde ben Aeria serverinde bir grup arkadaşla kasıyorum yaklaşık 1.5 - 2 hafta kadar oldu. Şu anda Kıdemli Yüzbaşı rütbesine ulaştım 200 bin gp kadar kaldı Görevli Yüzbaşı rütbesi için. En etkili yol Panel Altı seridirOzan1' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-wolftü-seri-gp-kasma-hilesi-2016.mh
AL KARDEŞİM Nasıl Rütbe Atlanır Seri Gp Kasma Exorcism Kardeşimin Konusu Net Şekilde Anlatılmıştır
Joaseph' Alıntı:LastDood' Alıntı:Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum
Hocam illegal derken duydum merak ettim ama bu forumda bulamadım biraz bilgilendirebilir misin ?
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Joaseph' Alıntı:LastDood' Alıntı:Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum
Hocam illegal derken duydum merak ettim ama bu forumda bulamadım biraz bilgilendirebilir misin ?
İllegal Mini Hack'ler ile kendini öldürüp ölüm oyunlarını seri bitirip GP kasıyorsun KD'yi gerçekten mahveden etkili bi yöntem ama genel olarak odadan atarlar. Aslında basit İllegal hacki açıp aşşağıya atlıyorsun sürekli o boşlukta doğuyorsun ve otomatik olarak sürekli aşşağıya düşüyorsun. Sürekli ölüyorsun ve oyun çabuk bitiyor. Sürekli GP kasıyorsun.
Joaseph' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Joaseph' Alıntı:LastDood' Alıntı:Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum
İllegal Mini Hack'ler ile kendini öldürüp ölüm oyunlarını seri bitirip GP kasıyorsun KD'yi gerçekten mahveden etkili bi yöntem ama genel olarak odadan atarlar. Aslında basit İllegal hacki açıp aşşağıya atlıyorsun sürekli o boşlukta doğuyorsun ve otomatik olarak sürekli aşşağıya düşüyorsun. Sürekli ölüyorsun ve oyun çabuk bitiyor. Sürekli GP kasıyorsun.
Biraz fazla saçma olmuş kendi görüşümce..
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Joaseph' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Joaseph' Alıntı:LastDood' Alıntı:Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum
Biraz fazla saçma olmuş kendi görüşümce..
Bakış açısı tabiki saygı duymak gerek, Ama sana tavsiyem kendine düzgün oyuncuların olduğu bi TS bulman ve seri gp kasmak için Panel altı yapmandır. Genel olarak Şifreli odalara girersen TS açanlar olacaktır. TS'lerine girerek rahatlıkla sorun çıkmadan GP kasabilirsin.
LastDood' Alıntı:Bak şimdi illegali kendin kasmak zorunda değilsin birkaç kişi aynı anda yapınca 10 saniyede oyun bitiyor ve fazlasıyla seri gp alıyorsun bonus gp'n felan varsa çok daha fazla gp alıyorsun dword hackte illegal yapabilirsin Early Respawn,Respawn Where Died ikisinide açıp aşağı atlayınca veya aşırı yukarıya çıkınca (fly hack veya jump ile) kendisi öldüğün yerde seri ve hızlı bir şekilde doğar ve yine ölür.Panel altı'da gerçekten etkili bir yöntem uygulamak sana kalmış :=)
Vay be kardeşim 1.5 yıl önce bulduğumuz panel altı seriyi ne özetlemişsin . vallaha duygulandım .♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Bir çok Kamp'ta '' PANEL ALTI SERİ'' şeklinde açılan odaları görürsün. Bunlar Kurt Avı odalarıdır. Odaya girersin setini felan çıkartırsın. Gidersin Panelin üzerine Kral Kurt olan kişi gelir öldürür ve oyun seri bi şekilde biter. Çok hızlı bi şekilde GP kasarsın. Bu şekilde odalara girerek çok seri Rütbe kasabilirsin. Tabiki %60 vb GP plus'lardan da elinde olursa ekstradan GP kazanırsın. Umarım işine yarar hayırlı forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?