Neden burda paylaştın anlamadım.
anlatim guzel sadece anlasilir destek amacli izledim basarilar.
yt de örnekleri var
Vidyoyu uzun bulup izlemenler için kısa ve yazılı anlatım.
Camtasia, hızlı ve akıcı bir video oluşturmak için kullanabileceğiniz popüler bir video düzenleme yazılımıdır. Aşağıdaki adımları izleyerek hızlı ve akıcı bir video oluşturabilirsiniz:
Bu adımları takip ederek hızlı ve akıcı bir video oluşturabilirsiniz. Ancak unutmayın, video oluşturma süreci sabır ve pratik gerektirir, bu nedenle denemekten ve farklı şeyler denemekten korkmayın.
- İlk olarak, Camtasia yazılımını açın ve "Yeni Proje" seçeneğini seçin.
- Ardından, video kaydınızı içe aktarmak için "Medya" sekmesini seçin. Video dosyanızı seçin ve projenize ekleyin.
- Videoyu düzenlemek için, projenizi zaman çizelgesine sürükleyin. Burada video dosyanızı parçalara ayırabilir, efektler ve geçişler ekleyebilirsiniz.
- Videoya metin eklemek isterseniz, "Metin" sekmesini seçin ve metninizi ekleyin.
- Videoya müzik eklemek isterseniz, "Ses" sekmesini seçin ve müziği projenize ekleyin.
- Son olarak, projenizi kaydedin ve dışa aktarın. "Dışa Aktar" düğmesine tıklayın ve video formatını, boyutunu ve kalitesini seçin.
teşekkür ederim dostlar bu eğitim setinin 5.videosudur ,abone olmayı unutmayın <3<3güzel anlatım olmuş bravo
tamamteşekkür ederim dostlar bu eğitim setinin 5.videosudur ,abone olmayı unutmayın <3<3
ağzına sağlık dostum ne kadar bilgi o kadar kar
Teşekkür ederim arkadaşlar camtasiaya yeni başlayanlar için çok faydalı bir eğitim seti çünkü her pc premiere kaldırmıyor,arkadsslar bu eğitim setimizin 6. Videosudur playliste kanalimdan ulaşabilirsiniz abone olmayı unutmayın iyi seyirlerindirme linki var mı videoda
ağzına sağlık dostum ne kadar bilgi o kadar karBende zamanında Camtasia kullanıyordum. Gayet başarılı olmuş dostum eline sağlık.
dikkate alacağım dostum fakat bu video eğitim olduğu için videoda göstermem gerekiyohocam video yerine bir açıklama ekleyip bilgilendirme yapsan daha faydalı olurdu kimimizin görsel zekası kimimizin okur-yazarlığı iyidir
tabi haklısın sadece fikrimi sundumdikkate alacağım dostum fakat bu video eğitim olduğu için videoda göstermem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?