injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Hızlı ve Öfkeli hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Bence 5. Filmden sonra baymaya başladı. Daha doğrusu 5. Filmden sonrası tek tek farklı filmler gibi bir his vermeye başladı
Güzel zaten ya ona lafım yok ta sanki yani biraz böyle hızlı ve öfkeli değilmiş gibi5'i ben de çok severek izledim gerçekten ondan sonra yavaş yavaş bozmaya başladı prime dönemleri diyebilirim ama son çıkan serileri de izlenebilir seyir zevki olarak güzel olduğunu düşünüyorum
Evet o izlenimi herkeste vermiyorlar artık yapısı bozuldu film akışınınGüzel zaten ya ona lafım yok ta sanki yani biraz böyle hızlı ve öfkeli değilmiş gibi
Hızlı olan arabalar Öfkeli olan devletler demekkifilim yarıştan çıkıp dünyayı kurtarma işine evrildi
İyi seri zaten ya ona lafım yok. Ama Hızlı ve öfkeli gibi değil de 4 farklı film gibi oldu serigüzel bi seri gerek konusu gerek görsel şöleni oyuncu kadrosu en son cıkanı izledim gerçekten cok iyi seri
Ben beğendim. Seviyorsan bu tarz filmleri gitsen iyi olurYeni filmine henüz gidemedim ama en kısa sürede gideceğim gerçekten iyi film olduğunu söylüyorlar
Tam olarak öyle değil bence de ne yapacağını bilemediler bence. Yerine birini koysalar olmaz koymasalar eksik nasıl dolacak arada kaldılar bence o yüzden farklı konseptlere geçtiler diye düşünüyorumpaul walker öldükden sonra bence pek tadı kalmadı ben paul walker öldükden sonra cıkan bölümleri izlemedim