Çalışmıyor hoonds The Last Hope - DWORD VIP Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
birşey sorucam steam üzerinden nasıl indiricem ?

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yardımcı olan arkadaşlara tşk edicem G8 diye rar var açmıyor bende napabilirim :)

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile büyük ihtimalle TR sunucusunda fix yicek çünkü yeni yama geliyo ama leftspace günceller büyük ihtimalle ufak bi el atar zaten korede filan çalışırsa tr dede çalışır çünkü gelicek güncelleme tüm sunucularda aynı

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aga çatışmada onca taramama ragmen adam ölmuyor rapid fire var bide üstüne uzun süre tarıyorum ölmuyor karşıdaki ise 3-4 sanıyelık catısmada öldurebılıyor benı ama anlamadım bu arada ghost mode kapalı ondan degıl

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu şaka olabilir.Ama benim antivirüsüm bu hileyi truva atı olarak gördü.Yani truva atı öyle böyle çok büyük bi virüstür.Ne kadar inkar etseniz bile bu antivirüs neden truva atı olarak görsün?

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu şaka olabilir.Ama benim antivirüsüm bu hileyi truva atı olarak gördü.Yani truva atı öyle böyle çok büyük bi virüstür.Ne kadar inkar etseniz bile bu antivirüs neden truva atı olarak görsün?
kardesım ıstemıyorsan kullanmak zorunda degılsın bılıyorsun. farkındaysan zaten oyunun ıcerısıne yerlestırılmıs vırus ve dll sayesınde gırıyorsun oyuna.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim Adamlar Zorla İndir Demiyor Kendi Kararın Kendi Düşüncen
Unutma her hilede trojen gözükebilir ama emin ol Leftspace ve diğer yetkililer öyle birşey yapmaz
Kullandığım için biliyorum adamın dibidir bu site yöneticileri

giphy.gif

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga ya bende hile açılıyor coop a giriyom bi tane hile açnca atıyor ne yapıyım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selam, Hile Güncelmi ? Güncel İse İndirip Oynayacağım. Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hayırlı Uğurlu Olsun Elinize Sağlık :) Hileler Acaba Neden C++ Da Yazılıyor Kullanması zor Türkiyede Az Kişinin Bildiği Ve İş İmkanı Zor buy Dilin Acaba Düşük Pc'lerde Dahamı Performanslı Çalışıyor

c++ diliyle yazılmasının sebebi oyun hileleri çoğunlukla c++ ile yazılır. çünkü takip edilmesi zor bir dil.Oyun yöneticileri elemanlarına hileyi bulun kapanmasını sağlayın dediklerinde karşılarında c++ varsa işleri biraz zordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...