antivirüs yazılımını kısa süreligine kapatıp öyle indir.yardımcı olan arkadaşlara tşk edicem G8 diye rar var açmıyor bende napabilirim![]()
Çalışıyor dendi bana ben denemedim türk serverinde ama bazı özellikler çalışmıyomuş.türk serverde çalışıyormu peki sizi rahatsız ediyorum ama![]()
Evet çalışmıyor ama harika bir hile olmuş ellerinize sağlık sizleri seviyoruz <3Çalışıyor dendi bana ben denemedim türk serverinde ama bazı özellikler çalışmıyomuş.
reis şu hileye No Clip yada Fly ekle aga bazı mapları gecemiyoruzantivirüs yazılımını kısa süreligine kapatıp öyle indir.
kardesım ıstemıyorsan kullanmak zorunda degılsın bılıyorsun. farkındaysan zaten oyunun ıcerısıne yerlestırılmıs vırus ve dll sayesınde gırıyorsun oyuna.Arkadaşlar bu şaka olabilir.Ama benim antivirüsüm bu hileyi truva atı olarak gördü.Yani truva atı öyle böyle çok büyük bi virüstür.Ne kadar inkar etseniz bile bu antivirüs neden truva atı olarak görsün?
Kardeşim Adamlar Zorla İndir Demiyor Kendi Kararın Kendi DüşüncenArkadaşlar bu şaka olabilir.Ama benim antivirüsüm bu hileyi truva atı olarak gördü.Yani truva atı öyle böyle çok büyük bi virüstür.Ne kadar inkar etseniz bile bu antivirüs neden truva atı olarak görsün?
Hangi server de oynuyorsun ?Esp ve speed hack a çözüm bulurmusunuz oyundan ATIYOR..
türkiyeHangi server de oynuyorsun ?
Türkiye serverini ben ara sıra oynuyorum box esp line esp move speed fix ordatürkiye
Hayırlı Uğurlu Olsun Elinize SağlıkHileler Acaba Neden C++ Da Yazılıyor Kullanması zor Türkiyede Az Kişinin Bildiği Ve İş İmkanı Zor buy Dilin Acaba Düşük Pc'lerde Dahamı Performanslı Çalışıyor