Hoparlörden ses geliyor ama Kulaklıktan gelmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin.

Bende şöyle bir problem var oyunu normal hoparlörden oynayabiliyorum. Ama kulaklık takınca ses yine hoparlörden veriyor pc format atmama rağmen bu sorun düzelmedi bana birisi bu konuda yardımcı olabilirmi ?

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Driver yüklenmediyse onu yükle tekrar dene hoparlör derken eğer ki harici diyorsun onu çıkar kulaklığı tak bilgisayarın kendi hoparlörünü diyorsan dediğim gibi driver indirip kur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Driver'larda herhangi bir problem yok herşey tıkırında kullanılıyor Apex Legends - CS:GO - NFS Payback - PUBG - Crysis 3 gibi oyunlarda hiç bir problem yok hepsinde gayet düzgün bir şekilde kulaklıkla ses alabiliyorum hatta şöyle söyleyim arka planda NFS Payback veya Crysis 3 Oynarken kulaklıktan ses geldiği sırada direk mobile geçiş yaptığım anda yine hoparlörden gelmeye devam ediyor ama crysise döndüğümde kulaklıktan ses alabiliyorum çok enteresan bir olay ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga olay çok tuhaf oyunu kulaklıkla başlatınca sadece kulaklıktan ses geliyor kulaklığı çıkartınca hoparlörden ses gelmiyor yokmu bunun bir çözümü ya

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kasa ise arka girişi dene belki jak'ta problem vardır. Laptop ise eee bilmiyorum ne yapacağını :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...