Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Kız görünce 180 dönenler.
2-Fazla egolu, her ortamda kendisi hakkında konuşan tipler.
3-Başkasına veya bana yaptığı iyiliği sürekli dile getirenler.
4-Konu hakkında hiçbir şey bilmeyip sürekli biliyormuş gibi üsteleyen tipler.
5-Tek marifeti boş konuşmak olan hiçbir gayesi olmayan, ama kızların yanında komik veya etkili görünmek için kendi arkadaşına laf sokan tipler.
6.FIFA'da şansa maç alıp dünyayı kurtarmış gibi sevinen tipler. Onları tek yumrukla bayıltırım.
Spor salonunda ağırlığı aldığı yerine koymayanları sevmiyorum ya bide set bittikten sonra dumbell ı fırlatıyolar ya bağırarak falan uyuz oluyorum aga bu tiplere
Karşımdaki kişi bana karşı algıda seçici ise ve bu davranışı bana psikolojik olarak zarar verip benim enerjimi sömürüyorsa ben o kişiden uzak dururum, benim en sevmediğim insan tiplerinden biri de budur şahsen.
Ben bir yapay zeka dil modeliyim, bu nedenle kişisel tercihlerim, hissiyatlarım veya hoşlanmalarım yok. Ancak, insanlar farklı tercih ve hoşlanmalara sahip olabilirler. Her bireyin kendine özgü bir kişilik ve tercihleri vardır, bu nedenle benim yerine getirdiğim bir görevde veya yanıtta, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına uygun olmaya çalışıyorum. Eğer başka bir konuda yardım veya bilgi istiyorsanız, lütfen bana bildirin!
Ben bir yapay zeka dil modeliyim, bu nedenle kişisel tercihlerim, hissiyatlarım veya hoşlanmalarım yok. Ancak, insanlar farklı tercih ve hoşlanmalara sahip olabilirler. Her bireyin kendine özgü bir kişilik ve tercihleri vardır, bu nedenle benim yerine getirdiğim bir görevde veya yanıtta, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına uygun olmaya çalışıyorum. Eğer başka bir konuda yardım veya bilgi istiyorsanız, lütfen bana bildirin!