Hp omen 800 mü steelseries artics 1 mi almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hp omen 800 oyuncu kulaklığı ve steel series artics 1 arasında kaldım hangisini önerirsiniz araların 150tl gibi bir fark var

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Steelseries i öneririm. Daha iyi performans veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2 sinide kullanıyorum. fakat bence omen daha iyi suanda kulağımdada o var 7.1 değil fakat 7.1 testlerinde olumlu sonuç veriyor. ses kalitesi razer kraken'a çok benziyor eğer bütcen 400 tl gibiyse bimden alabilirsin gayet uygun ve performanslı bir ürün bence.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
tabikide steelseries buda sorumu en samediğim marka hp sakın alma bence pişman olursun

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hp almanı tavsiye etmem oyuncular için hp markasını direkt önermem steel series artics 1 kullandım 2.el ve gayet memnun kalmıştım köpeğim sağ olsun kablonun üzerine atladı usb girişi yamuldu düzelmedi bir daha

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sana birşey dimmi şuanda bende steelseries arctis 3 var steelseries arctis 1le aynı 1i almadım diye çok pişmanım hem aynı fiyattı zaten hemde arctis 1 kablosuz sonuçta :) çok pişmanım. Sen 100%100 arctis 1 al

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Steelseries almanı öneririm. Bu konulara yeni giren bir firma değiller sonuçta. Kaliteli malzemesi var.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Steel Series Artics 1 kullanıyorum çok güzel bir kulaklık tavsiye ederim . Bir de Logitech'in modellerine bakmanı öneririm.

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
steel series artics 1
hakkında deneyimim
-kesinlikle bass performansı bekleme aşırı tiz ses veriyor
-mikrofon hasssasiyeti çok hassas ts3 dc farketmez ses gürültüsü engelle hassasiyet ayarını bana mısın demiyor nefes ve klavye sesi veriyor karşıya
+kirlenmiyor
+baş ağrısı yapmıyor çünkü hafif ve süngeri çok yumuş

Hpomen hakkında bilgim yok ama bu tarz kulaklıklarda soyulma problemi çok oluyor kolay eskiyor

belki bana ters düşüceksin bu dediğimden ama ben senin paranın hiç olmasını istemem dostum herkes emek veriyor bu yüzden kendimi senin yerine koyuyorum
ve önerim şu monster markasını öneriyorum sebeplerine gelecek olursam öncelikle en ufak sorunda muhattap buluyorsun kulaklığın padleri mi aşındı yırtıldı yolluyorsun servise tamir ediyorlar temizliğinden tut bakımına her şeyine ilgilenen karşında bir muhattabın var gerçekten ülkemizde böyle bir memnuniyet görmek beni hem şaşırtıyor hemde mutlu ediyor yıllardır bu marka ürünlerini kullanıyorum ve aşırı memnunum kesinlikle bunu tavsiye ediyorum çünkü alınca oldu bittiye getiren markalardan ziyade satış sonrası destek almak bence bi ürüne verdiğin paranın sebebi olmalıdır bu tamamen kişisel deneyim ve fikrimdir yanlış anlaşılma olmasın lütfen iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Steelseries hem tasarımı olsun hem performansı olsun alınır yani

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
steel series artics 1
hakkında deneyimim
-kesinlikle bass performansı bekleme aşırı tiz ses veriyor
-mikrofon hasssasiyeti çok hassas ts3 dc farketmez ses gürültüsü engelle hassasiyet ayarını bana mısın demiyor nefes ve klavye sesi veriyor karşıya
+kirlenmiyor
+baş ağrısı yapmıyor çünkü hafif ve süngeri çok yumuş

Hpomen hakkında bilgim yok ama bu tarz kulaklıklarda soyulma problemi çok oluyor kolay eskiyor

belki bana ters düşüceksin bu dediğimden ama ben senin paranın hiç olmasını istemem dostum herkes emek veriyor bu yüzden kendimi senin yerine koyuyorum
ve önerim şu monster markasını öneriyorum sebeplerine gelecek olursam öncelikle en ufak sorunda muhattap buluyorsun kulaklığın padleri mi aşındı yırtıldı yolluyorsun servise tamir ediyorlar temizliğinden tut bakımına her şeyine ilgilenen karşında bir muhattabın var gerçekten ülkemizde böyle bir memnuniyet görmek beni hem şaşırtıyor hemde mutlu ediyor yıllardır bu marka ürünlerini kullanıyorum ve aşırı memnunum kesinlikle bunu tavsiye ediyorum çünkü alınca oldu bittiye getiren markalardan ziyade satış sonrası destek almak bence bi ürüne verdiğin paranın sebebi olmalıdır bu tamamen kişisel deneyim ve fikrimdir yanlış anlaşılma olmasın lütfen iyi forumlar
Teşekkür ederim gidip monster mağazasında deneyeceğim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
steelseries daha mantıklı bir seçim olur

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hp omeni herkez kötülemiş iyi kulaklık performans açısından da idare eder

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum omen i önermem 7.1 değil benim tercihim Steelseries den yana

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Steelseries artics 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...