Teşekkür ederim gidip monster mağazasında deneyeceğimsteel series artics 1
hakkında deneyimim
-kesinlikle bass performansı bekleme aşırı tiz ses veriyor
-mikrofon hasssasiyeti çok hassas ts3 dc farketmez ses gürültüsü engelle hassasiyet ayarını bana mısın demiyor nefes ve klavye sesi veriyor karşıya
+kirlenmiyor
+baş ağrısı yapmıyor çünkü hafif ve süngeri çok yumuş
Hpomen hakkında bilgim yok ama bu tarz kulaklıklarda soyulma problemi çok oluyor kolay eskiyor
belki bana ters düşüceksin bu dediğimden ama ben senin paranın hiç olmasını istemem dostum herkes emek veriyor bu yüzden kendimi senin yerine koyuyorum
ve önerim şu monster markasını öneriyorum sebeplerine gelecek olursam öncelikle en ufak sorunda muhattap buluyorsun kulaklığın padleri mi aşındı yırtıldı yolluyorsun servise tamir ediyorlar temizliğinden tut bakımına her şeyine ilgilenen karşında bir muhattabın var gerçekten ülkemizde böyle bir memnuniyet görmek beni hem şaşırtıyor hemde mutlu ediyor yıllardır bu marka ürünlerini kullanıyorum ve aşırı memnunum kesinlikle bunu tavsiye ediyorum çünkü alınca oldu bittiye getiren markalardan ziyade satış sonrası destek almak bence bi ürüne verdiğin paranın sebebi olmalıdır bu tamamen kişisel deneyim ve fikrimdir yanlış anlaşılma olmasın lütfen iyi forumlar
katılıyorum bu arkadasahp almanı tavsiye etmem oyuncular için hp markasını direkt önermem steel series artics 1 kullandım 2.el ve gayet memnun kalmıştım köpeğim sağ olsun kablonun üzerine atladı usb girişi yamuldu düzelmedi bir daha