3 Mar 2020 #1 yuppii16 Y Üye Katılım 12 Ara 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 51 6 HİZMET YILI 1 haftadır pubg mobile exe dosyasını yükliyemiyorum HTTP indirme hatası lütfen ag baglantılaını kontrol et hata kodu :21 diyor her seyi yaptım youtubeden herseyi izledim uyguladım yinede yapamadım öneriniz varmı? teşekkürler
1 haftadır pubg mobile exe dosyasını yükliyemiyorum HTTP indirme hatası lütfen ag baglantılaını kontrol et hata kodu :21 diyor her seyi yaptım youtubeden herseyi izledim uyguladım yinede yapamadım öneriniz varmı? teşekkürler
3 Mar 2020 #2 AhmetYgt Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 11 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Başka bir tarayıcı kullan
3 Mar 2020 Konuyu başlatan #3 yuppii16 Y Üye Katılım 12 Ara 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 51 6 HİZMET YILI expoler google chrom freefox denedim olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 evde pubg mobile indirdim kurdum exe dosyasını usb ye attım dükkanda exe dosyası yine acılmadı.
expoler google chrom freefox denedim olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 evde pubg mobile indirdim kurdum exe dosyasını usb ye attım dükkanda exe dosyası yine acılmadı.
3 Mar 2020 #4 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,221 Çözümler 63 Tepki puanı 361 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI gameloop emulator kurulumu mu yoksa gameloop pubg mobile güncellerken HTTP hatamı veriyor
3 Mar 2020 #5 baki2020 B Seçkin Üye Katılım 6 Nis 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI enternet explorer üzerinden sıfırlamayı dene
3 Mar 2020 Konuyu başlatan #6 yuppii16 Y Üye Katılım 12 Ara 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 51 6 HİZMET YILI exe dosyası kurulmuyor her exe dosyası açılıyor gameloop yada tancent game acılmıyor pcde her programda izinli ama yinede olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 omertrans156' Alıntı: gameloop emulator kurulumu mu yoksa gameloop pubg mobile güncellerken HTTP hatamı veriyor Genişletmek için tıklayın ... emulatör de exe dosyası kurulmuyor Post automatically merged: 3 Mar 2020 baki2020' Alıntı: enternet explorer üzerinden sıfırlamayı dene Genişletmek için tıklayın ... kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Post automatically merged: 3 Mar 2020 baki2020' Alıntı: enternet explorer üzerinden sıfırlamayı dene Genişletmek için tıklayın ... kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Son düzenleme: 3 Mar 2020
exe dosyası kurulmuyor her exe dosyası açılıyor gameloop yada tancent game acılmıyor pcde her programda izinli ama yinede olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 omertrans156' Alıntı: gameloop emulator kurulumu mu yoksa gameloop pubg mobile güncellerken HTTP hatamı veriyor Genişletmek için tıklayın ... emulatör de exe dosyası kurulmuyor Post automatically merged: 3 Mar 2020 baki2020' Alıntı: enternet explorer üzerinden sıfırlamayı dene Genişletmek için tıklayın ... kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Post automatically merged: 3 Mar 2020 baki2020' Alıntı: enternet explorer üzerinden sıfırlamayı dene Genişletmek için tıklayın ... kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan
3 Mar 2020 #7 Zepshyr Z Griffin Premium Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 797 Çözümler 51 Tepki puanı 494 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Emulatorun hafızasını temizle. Windows+ R bas temp yaz enterla o dosyaları da sil. Sonra tekrar dene.
Emulatorun hafızasını temizle. Windows+ R bas temp yaz enterla o dosyaları da sil. Sonra tekrar dene.
3 Mar 2020 Konuyu başlatan #8 yuppii16 Y Üye Katılım 12 Ara 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 51 6 HİZMET YILI Zepshyr' Alıntı: Emulatorun hafızasını temizle. Windows+ R bas temp yaz enterla o dosyaları da sil. Sonra tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... temp dosyasının içini dışını temizledim yinede olmadı
Zepshyr' Alıntı: Emulatorun hafızasını temizle. Windows+ R bas temp yaz enterla o dosyaları da sil. Sonra tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... temp dosyasının içini dışını temizledim yinede olmadı
3 Mar 2020 #9 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,221 Çözümler 63 Tepki puanı 361 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI yuppii16' Alıntı: exe dosyası kurulmuyor her exe dosyası açılıyor gameloop yada tancent game acılmıyor pcde her programda izinli ama yinede olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 emulatör de exe dosyası kurulmuyor Post automatically merged: 3 Mar 2020 kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Post automatically merged: 3 Mar 2020 kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Genişletmek için tıklayın ... host dosya silerek sonra tekrar deneyebilirmisin?
yuppii16' Alıntı: exe dosyası kurulmuyor her exe dosyası açılıyor gameloop yada tancent game acılmıyor pcde her programda izinli ama yinede olmuyor. Post automatically merged: 3 Mar 2020 emulatör de exe dosyası kurulmuyor Post automatically merged: 3 Mar 2020 kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Post automatically merged: 3 Mar 2020 kardesim ben fazla anlamam sıfırlamak ne oluyor onu kısa bi anlatsan Genişletmek için tıklayın ... host dosya silerek sonra tekrar deneyebilirmisin?
3 Mar 2020 Konuyu başlatan #10 yuppii16 Y Üye Katılım 12 Ara 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 51 6 HİZMET YILI heykirlarbunlar' Alıntı: farklı bir tarayıcıyı deneyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... olmuyor denedim herşeyi host dosyasınıda sildim yine aynı
heykirlarbunlar' Alıntı: farklı bir tarayıcıyı deneyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... olmuyor denedim herşeyi host dosyasınıda sildim yine aynı