ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Valla zavallılar ne güzel yatıyoduDurduk Yere Yazılımcılarını Çalıştırdılar ya
Eyvallah reis idolümsün..Bana kalır ise android açık kaynak kodlarına sahip olduğu için, android ile kendi sürümlerini oluşturup onunla devam edecekler. Google uygulamaları yerine de farklı eklentiler, programlar kullanacaklar. Tek sıkıntıları "Play store" uygulaması olacaktır gibi geliyor bana.
Güzel konu ellerine sağlık. :gelisirabii:
bunlar hep ameriganın oyunlarıne yaparlarsa yapsınlar Mate 20 Pro yu satcam samsung alcam
bi tane şu amekian mallarını kullana kullana bi hal oldu
Samsung süper bir cihaz iPhone da öneririmne yaparlarsa yapsınlar Mate 20 Pro yu satcam samsung alcam
bi tane şu amekian mallarını kullana kullana bi hal oldu
Samsung artık telefonu bıraktı telefon bükmeye bakıyor ama iphone güzel. Alıcaksın bi İphone 8 rahat 5 year giderSamsung süper bir cihaz iPhone da öneririm
huawei çin markasıda ben eskiden iphone kullanıcısıydım verdiğim parayı hiç hak etmedibunlar hep ameriganın oyunları
iPhone 6s Plus pile şuan da rağbet görüyorhuawei çin markasıda ben eskiden iphone kullanıcısıydım verdiğim parayı hiç hak etmedi
iphone alınmaz gereksiz yere masraf çıkarıyorlar heleki şu zamanda
dolar 6 iken
aynen aslında varya doları falan bırakıcaksın alıcaksın bi iphone 6 oturucan aşşaiPhone 6s Plus pile şuan da rağbet görüyor
Evet hatta örnek istersen internette zırt pırt iphone reklamı görürdüm artık azaldı (bende)Bunlar hepsi oyun. olan ıphone oluyor. 1 milyar nufuslu çin şaun ıphone almıyor. ve aldırmıyor. noldu ıphonenın satışı düştü. huawei yin satışı tavan yaptı. oyun içinde oyun var
umarım dostum bence huawei androide devam edecek ama biraz çalkalanma olacak gibiAynı sorunla Nokia'nın microsoft destekli telefonlarında da karşılaşmıştık. Umarım kaliteli bir iş çıkarırlar uygulama satın alım sayfası konusunda
Xiaomi etkilenmez bence Çin malı ama yok sanmam ama araştır derim tartışmalı bir konurez acaba xiaomide de olur mu ?
huawei çin markasıda ben eskiden iphone kullanıcısıydım verdiğim parayı hiç hak etmedi
iphone alınmaz gereksiz yere masraf çıkarıyorlar heleki şu zamanda
dolar 6 iken
Evet aslında birazda öyle. İnsanlar kısıtlamadan zevk alır hale geldi artıkKonuda ki benim için en mantıklı gelen cevap diyebilirim. Zira şöyle bir düşünülmesi lazım. Bir zamanlar yenilikler yapan bir firma var ama şuanda yeniliklerden ziyade görsel bir kaç değişiklik. Ayrıca kısıtladıkça özel hissettiriyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?