Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
fiyatı ne o kulaklığın
ben 700 ken aldım suan olmustur bence 900 felanfiyatı ne o kulaklığın
900 TL civarı Wireless olanı da 2000TL gibi bir fiyatfiyatı ne o kulaklığın
maşallahben 700 ken aldım suan olmustur bence 900 felan
ama fiyatını hakediyor bence mikrofon felan kalitelimaşallah
900 liraya kimi insanlar ev kirasını veriyor. bilmiyorum. Çok şükür durumum iyi ama bence bir kulaklık için 900 tl vermek çok fazlaama fiyatını hakediyor bence mikrofon felan kaliteli
Haklısın, fakat bu kulaklığı ınsanlar alıyor ve bunu 3 4 yıl kullanıyorlar bence mantıklı yani hem kaliteli hemde uzun ömürlü oyun oynayan biriyse alınır yani900 liraya kimi insanlar ev kirasını veriyor. bilmiyorum. Çok şükür durumum iyi ama bence bir kulaklık için 900 tl vermek çok fazla
yarın gidip alıyorum o zamanHaklısın, fakat bu kulaklığı ınsanlar alıyor ve bunu 3 4 yıl kullanıyorlar bence mantıklı yani hem kaliteli hemde uzun ömürlü oyun oynayan biriyse alınır yani
Yani kulaklık arıyorsan tam oyuncu kulaklığı hem mic iyi hemde ses kalitesi daha ne isteyebilirsin ki bir kulaklıktan ://yarın gidip alıyorum o zaman![]()
beni sevmesini isterimYani kulaklık arıyorsan tam oyuncu kulaklığı hem mic iyi hemde ses kalitesi daha ne isteyebilirsin ki bir kulaklıktan ://
kanka wireless sorun değilmi yaxantaresin bir sözü vardır ''Gelmiş geçmiş en iyi kulaklık hyperx cloud 2 dir '' diye şuan kendiside bildiğim kadarıyla hyperx cloud 2 wireless kullanıyo .
xanteres dediysse kesin alırımxantaresin bir sözü vardır ''Gelmiş geçmiş en iyi kulaklık hyperx cloud 2 dir '' diye şuan kendiside bildiğim kadarıyla hyperx cloud 2 wireless kullanıyo .
dostum hyperx 2 cloud kullanıyorum bende ama wireless lar gecikmöe felan yaratıyormu ? yaratmıyorsa almayı düşünürüm0.18 den sonrası yeterli olur bence hyperx için :d
HyperX , Logitech , Steel series gibi markaların wireless lerinde gecikme olmaz. Ama diğer kulaklıklar için birşey diyemicem.dostum hyperx 2 cloud kullanıyorum bende ama wireless lar gecikmöe felan yaratıyormu ? yaratmıyorsa almayı düşünürüm
anladım çünki benim arkadaş steel series almıştı wirelles mikrofon kalitesi kötüydü wirellesin biraz ondan sordumHyperX , Logitech , Steel series gibi markaların wireless lerinde gecikme olmaz. Ama diğer kulaklıklar için birşey diyemicem.