0 Alıcam ve geçrekten bu kulaklığı baya övdüler artık netleştirdim almaya karar verdim.Yani kullanılmayan malzeme eskimez, üstüne hyper da sağlam malzeme kullanılıyor diye biliyorum.
2. el almayacaksan bence düşünmene bile gerek yok neyi istiyorsan onu alabilirsin.
Yani ben daha önce hyper cloud alpha kullandım üst düzey bi verim almıştım hyper marka olarak çok iyi0 Alıcam ve geçrekten bu kulaklığı baya övdüler artık netleştirdim almaya karar verdim.
Siz hangi serisini önerirsiniz ?Yani ben daha önce hyper cloud alpha kullandım üst düzey bi verim almıştım hyper marka olarak çok iyi
Hyper için bütçenin bir önemi var mı ? ne kadar limitiniz ?Siz hangi serisini önerirsiniz ?
Bütçe sıkıntısı yok.Hyper için bütçenin bir önemi var mı ?
Hyperx Cloud II iyi aslında ama ben 7.1 desteğini seviyorum Stinger core'de alabilirsinBütçe sıkıntısı yok.
Teşekkür ederim.Hyperx Cloud II iyi aslında ama ben 7.1 desteğini seviyorum Stinger core'de alabilirsin
Uyurken ne yapıyordn allah rızası için. Şarkı dinliyip mi uyuyordun?Ben zamanında almıştım. 4 yıl rahat götürdü sonra bozuldu bence alınabilir 4 yıl baya iyi bir rakam. Ben bir de uyurken takıyordum falan ondan kablosu bozuldu düzgün kullanılırsa daha çok gider.
Knk şarkı dinlerken sızıyordum işteUyurken ne yapıyordn allah rızası için. Şarkı dinliyip mi uyuyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?